Για 12η συνεχή χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε), υλοποίησε τη δράση "Ανάπτυξη Συλλογών Δημόσιων & Δημοτικών βιβλιοθηκών", η οποία αφορά τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών με νέες αξιόλογες εκδόσεις.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», είχε επιλεγεί ως παραλήπτης της εν λόγω δωρεάς. Την Τετάρτη 15 Μαΐου έγινε η επίσημη ανακοίνωση της νέας συλλογής στα μέλη των Λεσχών Ανάγνωσης.

 

Σχετική ανακοίνωση της βιβλιοθήκης αναφέρει τα εξής:

“Την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:00 στον 1ο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης Απόστολου Μουμτσάκη, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της νέας συλλογής βιβλίων που δώρισε στη βιβλιοθήκη μας το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε). 

 

Για 12η συνεχή χρονιά το εν λόγω Ίδρυμα μέσω της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library υλοποίησε τη δράση "Ανάπτυξη Συλλογών Δημόσιων & Δημοτικών βιβλιοθηκών" για το 2023, η οποία αφορά τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών με νέες αξιόλογες εκδόσεις.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» καθώς και άλλες 20 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες, μέσω της παραπάνω δράσης, εμπλούτισαν τη συλλογή τους με 309 ποιοτικά βιβλία η κάθε μία. 

 

Την Παρασκευή 16 και τη Δευτέρα 20 Μαΐου αντίστοιχα, τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, τα βιβλία θα εκτεθούν στο 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης για τους φίλους του βιβλίου και της ανάγνωσης.

 

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε) καθώς και στο Future Library για την ευκαιρία που έδωσαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας να αναβαθμίσει ποιοτικά τη συλλογή της.”