Μεγαλύτερο και πιο απολαυστικό υπόσχεται πως θα είναι φέτος το Canteen Festival που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά.

 

Το Φεστιβάλ Καντίνας το οποίο στοχεύει να ενθουσιάσει το κοινό σε 20 πόλεις της Ελλάδας το 2024, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 00:00 και στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας. 

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι, δοκιμάζοντας σειρά γεύσεων και λιχουδιών από καντίνες, μικροπωλητές και μικροπαραγωγούς.

 

Παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες γεύσεις, αλμυρές αλλά και γλυκές, στο Φεστιβάλ Καντίνας θα βρει κανείς από σούβλες και λουκουμάδες μέχρι ισπανικά churros και ασιατικά noodles.

 

Κοντά στο φαγητό μεγάλη ποικιλία θα συναντήσει κανείς και στο ποτό, καθώς από μπύρες και αναψυκτικά, μέχρι κοκτέιλ και bubble tea.

 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από αγαπημένα σχήματα και djs.

 

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, την έναρξη του Φεστιβάλ θα κάνει η Παραδοσιακή Ορχήστρα Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

 

Την Πέμπτη 16 Μαΐου θα αναλάβει τη μουσική διασκέδαση το ποντιακό σχήμα του Κώστα Θεοδοσιάδη, Αντώνη Νικηφορίδη και Κώστα Δημητριάδη.

 

Την Παρασκευή και το Σάββατο στις 17 και 18  Μαΐου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μουσικές επιλογές αγαπημένων dj.

 

Το Φεστιβάλ θα κλείσει με το ποντιακό σχήμα του Ραφαήλ Τσαύλου.

 

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας κοστίζει 3€ ανά άτομο.

 

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς Full Pass στα 9€ για το πενθήμερο.  

 

Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 10 ετών και σε ΑμεΑ είναι δωρεάν.

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ” προς ενίσχυση άστεγου ανθρώπου από τη Δράμα, καθώς και σε αγορά εξοπλισμού για το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Δράμας που θα αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του Φεστιβάλ.

 

Το κάθε εισιτήριο θα αποτελεί λαχνό για την κλήρωση με έπαθλο ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην Κωνσταντινούπολη και μια μεγάλη δωροεπιταγή για αγορές από το κατάστημα Granazi.