Στο κλειστό γυμναστήριο στον Λιμένα της Θάσου θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Απριλίου η τελική φάση (final 4) του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης -Ανατολικής Μακεδονίας.

 

Η διοργάνωση γίνεται με την πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου «Ανδροσθένης» η διοίκηση του οποίου το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη.

 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος της Θάσου αναφέρονται τα εξής: «ο δήμαρχος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στην διοίκηση του Συλλόγου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, καθώς πρόκειται για μία σημαντική αθλητική διοργάνωση, που δεν έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη στο παρελθόν, ενώ αποτελεί διαφήμιση για τον τόπο μας.

 

Επίσης, στην συνάντηση συζητήθηκαν και συγκεκριμένες ενέργειες με τις οποίες ο Δήμος της Θάσου θα στηρίξει εμπράκτως την διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

 

«Θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ».

 

Διοργανώσεις αυτού του επιπέδου στο τόπο μας, με την συμμετοχή μάλιστα και της τοπικής ομάδας, προάγουν την ανάπτυξη του αθλητισμού και προβάλουν σε πανελλαδικό επίπεδο το Νησί μας τη Θάσο.

 

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην διοργάνωση και βεβαίως καλή επιτυχία στην γυναικεία ομάδα του Ανδροσθένη, που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετέχει στο final four του Δ' Ομίλου του πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

 

Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι της Θάσου θα στηρίξουν την διοργάνωση με την παρουσία στους αγώνες».