Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι δύο προηγούμενες εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας – Ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου για Φλάουτο & Πιάνο (26/2) και Συναυλία της Τάξης Κρουστών του Κρίστοφερ Μπάκα (29/2) – το Δ.Ω.Κ. συνεχίζει να εμπλουτίζει τη μουσική ζωή της πόλης με 2 εξαιρετικές συναυλίες που διοργανώνει μέσα στην εβδομάδα.

 

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, ώρα 9 μμ στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» με ελεύθερη είσοδο, το Δ.Ω.Κ. παρουσιάζει τρεις διακεκριμένους μουσικούς από τη Θεσσαλονίκη σε ένα Ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου για Δύο Βιολιά & Πιάνο.

 

Πρόκειται για τους βιολονίστες Κωνσταντίνο Παυλάκο και Κωνσταντίνο Καμπάνταη, οι οποίοι θα συμπράξουν με την πιανίστα Ανίτα Τάνι σε ένα απολαυστικό πρόγραμμα. Οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν όμορφα έργα για 1 ή 2 βιολιά και πιάνο, μουσική σπουδαίων συνθετών, όπως οι Σοστακόβιτς, Ντβόρζακ, Μπάρτοκ κ.ά.

 

Επίσης, την Κυριακή 6 Μαρτίου, ώρα 8 μμ στον κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ, η Φιλαρμονική του Δ.Ω.Κ. θα δώσει Μεγάλη Συναυλία με ελεύθερη είσοδο, όπου θα απολαύσουμε γνωστά έργα της κλασικής μουσικής, επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριο της έντεχνης ελληνικής μουσικής, καθώς και δημοφιλείς μελωδίες κινηματογραφικής μουσικής.

 

Σας περιμένουμε!

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.                    

Χαράλαμπος Κουφατζής                          

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος