Ανοιχτή επιστολή για το έργο του "open mallστην περιοχή του Αγίου Νικολάου στέλνει στο δήμαρχο, Θόδωρο Μουράδη ο  Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

 

Αναλυτικά η επιστολή:

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

 

Το έργο του OPEN MALL, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, δυστυχώς έχει συναντήσει απρόβλεπτα εμπόδια, τα οποία επιφέρουν τρομερή καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έχουν επέλθει σε δυσχερή έως τραγική θέση. Έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και περιμένουν την αποκατάσταση της περιοχής, ώστε να  λειτουργήσουν ξανά. Όλο αυτό το διάστημα όμως τα έξοδα και οι υποχρεώσεις τρέχουν και διογκώνονται.

 

Το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για όλους αυτούς  είναι η απαλλαγή όσων επιχειρήσεων πλήττονται από τους λογαριασμούς του νερού,  από τα δημοτικά τέλη και τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων, για όλο το διάστημα που το έργο ανάπλασης είναι σε εξέλιξη. Επίσης, επιβάλλεται άμεσος συντονισμός των υπηρεσιών που ασχολούνται με το έργο και να υπάρξει συνεχή επίβλεψη για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωσή του, γιατί η θερινή και τουριστική περίοδος πλησιάζει και η εικόνα που θα παρουσιάζουμε ως πόλη, εάν δεν έχει λυθεί το πρόβλημα θα είναι πολύ απλά τραγική.

 

Επίσης κατόπιν αυτοψίας με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γούλα στο έργο που πρόκειται να ξεκινήσει στην περιοχή στις ΚΑΜΑΡΕΣ παρατηρήθηκαν κάποια πρακτικά ζητήματα που δυστυχώς δεν τα προβλέπει η μελέτη και έγιναν κάποιες καίριες επισημάνσεις, Παρακαλούμε πολύ να τις λάβετε σοβαρά υπόψη και να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές, ώστε να μην δυσχεραίνεται η λειτουργία των εκεί επιχειρήσεων και να μην υπάρχει ευρύτερη επιβάρυνση στην περιοχή.

 

Ευχαριστούμε και περιμένουμε λύσεις.