Μάκης Παπαδόπουλος: "να δείξει η Δημοτική Αρχή λογική και σύνεση στην υπόθεση των πεζοδρόμων και να αφήσει τους καταστηματάρχες να… ΑΝΑΣΑ-νουν. Δουλειά του Δήμου είναι να διευκολύνει τους συμπολίτες μας καταστηματάρχες και να μην τους φορτώνει με περισσότερα βάρη από όσα ήδη έχουν. Το «σήριαλ» με τις άδειες των καταστηματαρχών για τα τραπεζοκαθίσματα και με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν αδίκως και εξαιτίας των συνεχόμενων λανθασμένων χειρισμών της Δημοτικής Αρχής επί ένα χρόνο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΩΡΑ! Τα άδικα πρόστιμα χρειάζεται άμεσα να διαγραφούν, οι άδειες ήδη έπρεπε να έχουν αρχίσει να δίνονται.

 

Επιπλέον, κάτι που δεν έχει τονιστεί μέχρι τώρα και είναι σοβαρό πρόβλημα: είναι σημαντικό η Δημοτική Αρχή να συζητήσει με τους φορείς των καταστηματαρχών πώς θα γίνουν διευκολύνσεις στην πληρωμή των τελών χρήσης των πεζοδρόμων για το 2015 και το 2016, που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη λόγω της ολιγωρίας του Δήμου. Πλησιάζουμε ήδη στη φετινή τουριστική περίοδο και Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!

 

Δουλειά του Δήμου είναι να διευκολύνει τους συμπολίτες μας καταστηματάρχες και να μην τους φορτώνει με περισσότερα βάρη από όσα ήδη έχουν".