Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των εργαζομένων του δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσοστόμου, όπου πλαισιωμένος από τους ιερείς ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα του προσωπικού του δήμου, παρουσία του δημάρχου Παγγαίου, Φιλίππου Αναστασιάδη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστα Γάκη, του συνόλου των αντιδημάρχων, πλήθους δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων του δήμου.

 

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεω, κ.κ. Χρυσόστομος, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ιδιαιτέρως ευλογημένη, να κυλήσει με Υγεία και Υπομονή, με Αγάπη και Πίστη στον Θεό και με την ελπίδα ότι χάρη στην Ευλογία του Θεού και στην εργατικότητα θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον τόπο και την χώρα, επισημαίνοντας: « ἡ φλόγα τῆς ἐλπίδας νὰ μείνη ἀναμμένη στὴν καρδιά μας καὶ καμμία ἀντιξοότητα καὶ ἀποτυχία νὰ μὴ καταφέρη νὰ τὴν σβύση».

 

 Με τη σειρά του ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, αφού ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τη συνεργασία τους, ευχήθηκε υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους, τονίζοντας ότι η συνέπειά τους είναι καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου Παγγαίου, καλώντας τους, επιπρόσθετα, να δουλέψουν με αγάπη και να συνεχίσουν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους συνδημότες.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α

Τ.Κ. 64100

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ

Πληροφορίες: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου:

 Αναστασία Θεοδοσίου

Τηλ. +30 25923 50018

Fax: +30 25923 50079