Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας τιμά τη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και συμμετέχει στην εκδήλωση μνήμης και απόδοσης φόρου τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου καλώντας όλους τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στην καθιερωμένη εκδήλωση.

 

Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα βάρη, την ώρα που η κοινωνία μαστίζεται από την ακρίβεια, την ώρα που οι νέοι αγωνιούν για μια θέση εργασίας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρα και απαιτητά.

 

Ένας διαρκής αγώνας στον οποίο τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σήμερα, για την υπεράσπιση μεταξύ άλλων, της εργασίας, της δημόσιας παιδείας, της ισότητας, αλλά και της δημόσιας υγείας που επιδεινώνεται ραγδαία από την κρατική αδιαφορία, την υποβάθμιση και αποψίλωση νοσοκομείων και συναφών δομών.

 

Τα εργασιακά, τα οικονομικά και τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων που εντάθηκαν από την οικονομική κρίση και την πανδημία  παραμένουν σε άθλια κατάσταση και επιβάλλεται να διασφαλιστούν.

 

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ο στόχος πρέπει να είναι κοινός για όλους.

(δελτίο Τύπου Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας)