Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας καλεί όλους τους εργαζομένους του Ιδιωτικού Τομέα και όλα τα σωματεία της δύναμής του να συμμετέχουν στον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου

Την απόσυρση του νέου εργασιακού νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας ζητά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Καβάλας.

Την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 11:00 το πρωί, θα γίνει συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας, για την εργατική Πρωτομαγιά.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Καβάλας που είναι μέλος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, ενημέρωσε πως η Ένωση αποφάσισε να κάνει μποϊκοτάζ στις 15 Μαρτίου, και τα μέλη της δεν θα ψωνίσουν προϊόντα.

Το Εργατικό Κέντρο Καβάλας κάθε δύο εβδομάδες ενημερώνει για σημαντικά εργασιακά ζητήματα.

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Βασίλη Παπαδόπουλου που ήταν επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του Κέντρου.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. διοργάνωσαν διήμερο εκδηλώσεων νομικής πληροφόρησης εργαζομένων και ανέργων, σε ζητήματα εργασιακά και ασφαλιστικά, όλων των ταμείων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας κάνει κάλεσμα στους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην απεργία που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου, αλλά και στη συγκέντρωση για την 51η επέτειο για το Πολυτεχνείο.

Την Τρίτη (17/09), έγινε συνεδρίαση με θέμα τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Καβάλας.

Ανακατανομή αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας πραγματοποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 427 / 29-04-2024 Απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας.

Σε ανακοίνωση της η Ταξική Ενότητα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, αναφέρει πως “οι εργατοπατέρες της ΠΑΣΚΕ στη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας δεν έχουν καμία σχέση με το κίνημα της πόλης και τους αγώνες που έγιναν, και έχουν καταντήσει το Εργατικό Κέντρο στα όρια της διάλυσης”.

Κάλεσμα στους εργαζόμενους για να συμμετάσχουν στην απεργία της 1ης Μαΐου, κάνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας τιμά τη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και συμμετέχει στην εκδήλωση μνήμης και απόδοσης φόρου τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νομού Καβάλας με ανακοίνωση του εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο εργαζομένου σε λατομείο στο Δήμου Νέστου, αναφέροντας πως πρέπει να σταματήσει πια η θυσία ανθρώπινης ζωής στο βωμό του κέρδους.

Η ανακοίνωση για την συμμετοχή του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Νομού Καβάλας στην απεργία της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου.