γράφει ο

Δημήτρης Λυμπεράκης

 

Εκείνο που πολύ χάρηκα είναι το στραπατσάρισμα και ο αποκλεισμός από τη διοίκηση- εξουσία των γλυφτών Περιφερειακών Συμβούλων που με περισσή άνεση δε δίστασαν την τετραετία 2019-2023 να μεταπηδήσουν από τον συνδυασμό Τοψίδη στον συνδυασμό Μέτιου, με μισθό παχυλό βεβαίως βεβαίως.

 

Έξι παλληκάρια άσκησαν αυτό το σπορ- επάγγελμα γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την ψήφο των πολιτών που τους είχε κατατάξει αλλού.

 

Το ίδιο και χειρότερο φυσικά παρατηρήθηκε και με έτερους Σαλαμινομάχους, που δεν δίστασαν εξ αρχής επίσης να ξεντυθούν τον σοσιαλιστικό τους μανδύα και να συν-διοικήσουν με τον Μέτιο, για το καλό μας βεβαίως βεβαίως, για να υπάρξει κυβερνησιμότητα.

 

Και κόστισε η επί μία τετραετία απόλυτη απραξία τους κάπου 100.000 ευρώ ο καθένας. Κι αυτά τα λεφτά πληρώθηκαν από εμάς γι’ αυτούς.

 

 Και βγήκαν κι ευχαρίστησαν τον εργοδότη τους Μέτιο και μας προέτρεψαν να τον ψηφίσουμε, γιατί ήταν πολύ καλός.

 

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται τοξικά, σκασίλα μου. Αυτά έζησα κι αυτά διαπίστωσα.

 

Καλή θητεία Χριστόδουλε Τοψίδη με συνέπεια και χωρίς αλαζονεία! Εμείς θα είμαστε παρόντες και θα σου ασκήσουμε δημιουργική αντιπολίτευση. Κοίτα να ανταποκριθείς στις προσδοκίες όλων όσοι σου εμπιστεύθηκαν τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ