Δημήτρης Λυμπεράκης

Απογοητευμένος για τα ποσοστά που κατέγραψε η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία εμφανίστηκε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας, Δημήτρης Λυμπεράκης.

Αναγκαία χαρακτήρισε την κάθοδο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας (ΑΕΠ) στις εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης. 

Ανοιχτό προς το κοινό βιωματικό σεμινάριο για την ενσυνειδητότητα στην εκπαιδευτική πράξη από το 2ο ΓΕΛ Καβάλας.

Στα Λουτρά των Ελευθερών αναφέρεται για ακόμα μια φορά ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λυμπεράκης ο οποίος παρουσιάζει νέο οπτικό υλικό. Μεταξύ άλλων αναρωτιέται ποιος μπλοκάρει τις αδειοδοτήσεις.

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ΠΑΜΘ Δημήτρης Λυμπεράκης έγραψε σχετικά:

Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λουτρά των Ελευθερών επαναφέρει στη δημοσιότητα ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης.

Τη στήριξή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καβάλας δηλώνει με ανακοίνωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Λυμπεράκης.

Πάει πίσω η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το έργο της αναστήλωσης του αμφιθεάτρου στο κτήριο της πρώην νομαρχίας στην Καβάλα.

Κανονικά αδειοδοτημένο εξοπλισμένο, στελεχωμένο με πλήρως εκπαιδευμένα στελέχη είναι το αεροδρόμιο Καβάλας – Αμυγδαλεώνα «Λυδία».

Ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης, με κείμενο του, τονίζει πως ένα σύγχρονο σχολείο αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στην κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα και πως η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει πιο ενεργό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Εντυπωσιακές νυχτερινές φωτογραφίες από το παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα δημοσίευσε ο Δημήτρης Λυμπεράκης.

Σε δύο εβδομάδες, ολοκληρώνονται οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να προσέλθει για έλεγχο επιτροπή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία θα δώσει την σχετική έγκριση λειτουργίας του αεροδρομίου. 

Την ικανοποίηση, του παρά την «θολή» όπως χαρακτηρίζει απάντηση του ΟΛΚ στην δημοσιοποίηση φωτογραφιών που έδειχναν μία άθλια εικόνα στο λιμάνι της Νέας Περάμου, εκφράζει ο περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Λυμπεράκης.

Σελίδες