Εντείνονται μέρα με την μέρα οι επαφές της υποψήφιας δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης "Ώρα Δημιουργίας", Αναστασίας Ιωσηφίδου, στα πλαίσια της προεκλογικής της δραστηριότητας.

 

Αναλυτικά, σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Την Τετάρτη επισκέφθηκε τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο Καβάλας, όπου εκτός των άλλων είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες της κεντρικής διοίκησης, της περιφέρειας και του δήμου.

 

Το απόγευμα, συνοδεία πάντα υποψηφίων της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, περιόδευσε στον Αμυγδαλεώνα οπότε είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ακούσει από τους ίδιους τους κατοίκους για τα προβλήματα τους αλλά και να συζητήσει μαζί τους τις προτάσεις της παράταξης της για την  ραγδαία οικιστικά αναπτυσσόμενη αυτή περιοχή του δήμου μας.

 

Την Πέμπτη συνεχίσθηκαν οι επισκέψεις στο κέντρο υγείας του π. ΙΚΑ και στα γραφεία του ΕΦΚΑ Καβάλας, κατά την διάρκεια των οποίων η κα Ιωσηφίδου έγινε αποδέκτης της αγάπης των ηλικιωμένων ατόμων που συνάντησε, τα οποία με κάθε τρόπο της εξέφρασαν την στήριξη τους.

 

Ακολούθως επισκέφθηκε το Τελωνείο και τα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας όπου συναντήθηκε με το διοικητικό του συμβούλιο και συζήτησαν θέματα που αφορούν το κυκλοφοριακό και την συνεργασία δήμου και εταιρίας.