Στην τελετή αγιασμού στα σχολεία Νέας Καρβάλης και Σούγελου βρέθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου

 

Σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου επισκέφθηκε και συμμετείχε στην τελετή αγιασμού στα σχολεία Νέας Καρβάλης και Σούγελου.

 

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε  προς τους παρευρισκόμενους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά.

 

Συζητώντας στο τέλος με γονείς και εκπαιδευτικούς, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα όσο αφορά το κτιριακό απόθεμα και τις σχολικές υποδομές και  δεσμεύθηκε πως η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του της σχολικής κοινότητας, αρωγός στην προσπάθεια τους για μάθηση και πρόοδο στη ζωή των μαθητών.

 

Αμέσως μετά,  συνοδευόμενη από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συναδέλφους της, επισκέφτηκαν το «σπίτι τους», το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας, όπου τους υποδέχθηκαν με θέρμη δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι.

 

Τέλος το απόγευμα  η επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ περιόδευσε με τους υποψήφιους της στην συνοικία του Αγίου Λουκά και συναντήθηκε στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής, με μέλη του διοικητικού  συμβουλίου και κατοίκους της συνοικίας.