Τέλος στο μυστήριο με την εξαφάνιση 31χρονης γυναίκας από την Καβάλα δόθηκε το πρωί της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου όταν βρέθηκε το πτώμα της στη χερσόνησο της Παναγίας στην Καβάλα, κάτω από την πλατεία Μεχμέτ Αλί, σε ένα σημείο που δεν διακρινόταν εύκολα ούτε από στεριάς ούτε από θαλάσσης.

 

Το πτώμα διέκρινε ψαράς ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασε αμέσως αστυνομική δύναμη, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και ιατροδικαστής. 

 

Στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα υπήρχε και μία σύριγγα πράγμα που αρχικώς οδήγησε σε εσφαλμένα συμπεράσματα περί χρήσης ηρωίνης. Ωστόσο τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα οδηγούν σε τελείως διαφορετική αιτία θανάτου καθώς διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε κάνει ένεση ινσουλίνης σε συνδυασμό με μεγάλη δόση χαπιών.

 

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ύπαρξη σημειώματος που βρέθηκε στο σημείο, οδηγούν με αρκετή ασφάλεια στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κρατούσε στα χέρια της ένα αρκουδάκι και το σημείωμά της το οποίο απευθυνόταν στο μόλις τριών χρονών παιδί της. 

 

Η 31χρονη που έμενε μαζί με την μητέρα της και το μικρό παιδί της, έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει το κινητό της τηλέφωνο, λέγοντας ότι πάει για τα ψώνια του σπιτιού. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η 31χρονη έφυγε από το σπίτι της το βράδυ της 2ης Δεκεμβρίου αλλά σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 10 Δεκεμβρίου και η εξαφάνισή της δηλώθηκε την επομένη. 

 

Το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βρεθεί νεκρή, οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της ήταν άκαρπες. Ωστόσο η αστυνομία συνέλεξε αρκετά στοιχεία από μαρτυρίες εργαζόμενων του νοσοκομείου όπου εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα. 

 

Τα στοιχεία αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να οδηγήσουν τις έρευνες σε κάποιο σημείο αφού κανείς από όσους κατέθεσαν δεν μπορούσε να εξηγήσει την εξαφάνισή της. 

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΕΝΑ channel