Περιοδεία έκανε στην Καβάλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, την Πέμπτη (07/09).

 

Τον συνόδευσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Καβάλας.

 

Σχετική ανακοίνωση της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, αναφέρει τα εξής:

 

“Νέα έργα, διεκδικήσεις και αποτελεσματικές παρεμβάσεις σηματοδότησε η περιοδεία του Χριστόδουλου Τοψίδη χθες στην ΠΕ Καβάλας

 

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Περιφερειακής Σύνθεσης περιόδευσε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας την Πέμπτη 7/09.

 

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ είχε την τιμή να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας Ταξίαρχο κ. Ι. Καραμανλή, τον υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων της Καβάλας καθώς και τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Καβάλας κ. Ηλία Κιοσσέ. 

 

Επίσης κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Καβάλας συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, ιατρό Βαγγέλη Καμπουρίδη. 

 

Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο κος Τοψίδης συναντήθηκε και με τον τέως πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη. Ο Χριστόδουλος Τοψίδης συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Κώστα Πανταζή, με τον αντιδήμαρχο Ελευθερών κ. Χρ. Πριονίδη και επισκέφθηκε τα συσκευαστήρια σταφυλιών Μυρτόφυτου – Φωλιάς, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να συζητήσει με αμπελουργούς, οινοποιούς, εξαγωγείς και γεωπόνους της περιοχής.

 

Το απόγευμα επισκέφθηκε την αγορά της Χρυσούπολης, την παραλία της Κεραμωτής ενώ παρακολούθησε τον Εσπερινό στο πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Ερατεινό καθώς και την υπαίθρια εκδήλωση. 

 

Στο περιθώριο της επίσκεψης στο Ερατεινό, ο κος Τοψίδης είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη.

 

Από την όλη περιοδεία του κλιμακίου της Περιφερειακής Σύνθεσης, για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το πόσο πίσω έχουν μείνει τα έργα τα οποία θα σηματοδοτούσαν την ανάπτυξη της ΠΕ Καβάλας ενώ παροιμιώδης είναι και η αδιαφορία της διοίκησης για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της ΠΕ Καβάλας.

 

Η Περιφερειακή Σύνθεση θέλει τόσο τους πολίτες όσο και την αυτοδιοίκηση α’ βαθμού ως συνοδοιπόρους στη δύσκολη προσπάθεια ώστε να μπει σε πορεία ανάπτυξης η ΠΕ Καβάλας και συνολικά η ΠΑΜΘ.

 

Στις 8 Οκτωβρίου η Περιφέρεια αλλάζει σελίδα με την ψήφο των πολιτών Στις 8 Οκτωβρίου ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η διεκδίκηση θα αντικαταστήσουν την μετριότητα και τον ωχαδερφισμό στη Διοίκηση της Περιφέρειας.”