Παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή του ΑΟΚ ο Κώστας Ανυφαντάκης (αριστερά στη φωτογραφία) το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, μετά την ήττα της καβαλιώτικης ιστορικής ομάδας από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

 

Ήταν η 15η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής και από όσο δείχνουν τα πράγματα ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν είχε κανένα σκοπό να κάνει πίσω.

 

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησε να παραιτηθεί. Το ίδιο είχε κάνει και μετά το παιχνίδι με τον Λαγκαδά αλλά η διοίκηση της ομάδας κατάφερε να τον μεταπείσει.

 

Αυτή τη φορά ο τεχνικός της Καβάλας δεν έκανε πίσω και επέμεινε στην απόφασή του.

 

Σε σχετική της ανακοίνωση την Κυριακή, η ομάδα του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

 

H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, και τον ευχαριστεί για την σημαντική του προσφορά στην ομάδα μας.

 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της μέχρι τώρα κακής εικόνας της ιστορικής ομάδας μας και θα αγωνιστούμε με όλη μας τη δύναμη για να αλλάξει αυτό.

 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

 

 

Σημειώνεται ότι καθήκοντα προσωρινού προπονητή στον ΑΟΚ ανέλαβε ο γυμναστής της ομάδας Γιώργος Γουνελάς (δεξιά, φωτογραφία του Λάσκαρη Τσούτσα). 

 

 

Δείτε σχετικό βίντεο του ΕΝΑ channel για τον αγώνα του ΑΟΚ με το Βυζάντιο