Κώστας Ανυφαντάκης

Ο Έλληνας τεχνικός τοποθετήθηκε αναφορικά με τους λόγους που ο ίδιος αποφάσισε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας αλλά και την πορεία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που μετά από 7 δύσκολα  χρόνια επιστρέφει στην δεύτερη κατηγορία, ένα βήμα πριν την θέση στην οποία ανήκει. 

Η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη.

 

Ακόμα μία νίκη σημείωσε η Καβάλα, σε φιλική αναμέτρηση στην Χαλκιδική κόντρα στην Τρίγλια το Σάββατο 10/10. Οι «αργοναύτες» του Κώστα Ανυφαντάκη πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και έφυγαν με τη νίκη, σημειώνοντας παράλληλα ακόμα μία καλή εμφάνιση.

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφυντάκη, ο οποίος στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρα θα βρεθεί  για 3η φορά στον πάγκο της ομάδας.

Παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή του ΑΟΚ ο Κώστας Ανυφαντάκης (αριστερά στη φωτογραφία) το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, μετά την ήττα της καβαλιώτικης ιστορικής ομάδας από το Βυζάντιο Κοκ