Άλλη μια περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα κάνει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αποφεύγοντας όμως και πάλι να επισκεφθεί την Καβάλα.

 

Το πρωί του Σαββάτου ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη για να απευθύνει χαιρετισμό και να παρακολουθήσει τις εργασίες του 10ου  Παγκόσμιου Συνέδριο Θρακών  στις Φέρες Εβρου, προσκεκλημένος των 13 Δημάρχων της περιοχής. 
 

Αμέσως μετά στις 3.00 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το χωριό καπνεργατών Αριανά  όπου θα συναντηθεί  με το διοικητικό συμβούλιο της Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών Ροδόπης Έβρου. 
 

Στις 5 το απόγευμα ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στην Κομοτηνή για να πάρει μέρος στον προσυνεδριακό διάλογο με τους εθελοντές Αν. Μακεδονίας & Θράκης στο Ξενοδοχείο "Ανατόλια".

 

Η τελευταία πολιτική παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη στην Καβάλα ήταν πριν τις ευρωεκλογές τον Μάιο του 2014, όπου μίλησε μπροστά σε ένα πολύ μικρό κοινό (περίπου 30 άτομα) στο κεντρικό λιμάνι της πόλης.

 

Τότε μάλιστα, παρουσία εικονοληπτών αλλά και του κομματικού του συνεργείου, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το ακροατήριο να αντέξει τον ανυπόφορο ήλιο, αγόρασε 30 ψάθινα καπέλα προς 3 ευρώ το 1 και τα διέθεσε στον κόσμο μαζί με πώληση κουπονιών υποστήριξης του κόμματος αξίας 5 ευρώ (δείτε την φωτογραφία παρακάτω).

 

Έβγαλε και κέρδος, σχολίαζαν τότε τα ΜΜΕ. Το πολιτικό κέρδος όμως, δεδομένης της πολύ μικρής ανταπόκρισης του κόσμου, ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.

 

Μεσολάβησε άλλη μια επίσκεψή του τον Οκτώβρη του 2014 για να δώσει το παρών στο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.

 

Μέσα στο 2015, οπότε και πραγματοποιήθηκαν δύο φορές βουλευτικές εκλογές αλλά και το δημοψήφισμα του Ιουλίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης φαίνεται ότι απέφυγε και τις 3 φορές να επισκεφθεί την Καβάλα.

 

Πράγμα που συνεχίζει να το κάνει…