Τα σωματεία συνταξιούχων Καλλιράχης και ΝΑΤ Καβάλας-Θάσου καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο του ταχυδρομικού καταστήματος στον Πρίνο.

 

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 09:00 το πρωί, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα ΕΛΤΑ Πρίνου.

 

Η ανακοίνωση των σωματείων αναφέρει τα εξής:

 

“Τα σωματεία συνταξιούχων ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ και ΝΑΤ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΘΑΣΟΥ καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει το ταχυδρομικό κατάστημα του Πρίνου.

 

Με δεδομένο μάλιστα ότι το πλησιέστερο κατάστημα είναι αυτό του Λιμένα Θάσου στερώντας την πρόσβαση στους συνταξιούχους στους ανήμπορους, στους εργαζόμενους, στους επαγγελματίες, στα λαϊκά στρώματα, σε υπηρεσίες ταχυδρομείου που έχουμε ανάγκη. 

 

Η παροχή των συντάξεων η επίδοση τους σε ανήμπορους συνταξιούχους, η συναλλαγή των επαγγελματιών με την καθημερινή διακίνηση μικρών δεμάτων και μικρών ποσών, η εξυπηρέτηση με τις αντικαταβολές, η διακίνηση της αλληλογραφίας, θα γίνεται από τον Λιμένα Θάσου για τους κατοίκους της γύρω περιοχής αλλά και τους επισκέπτες, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση.

 

Καλούμε όλους τους κατοίκους και τους φορείς της ΘΑΣΟΥ αύριο το πρωί Τετάρτη 09:00 η ΩΡΑ έξω από το κατάστημα ΕΛΤΑ-ΠΡΙΝΟΥ να δώσουμε ενιαία καθολική απάντηση στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ-ΠΡΙΝΟΥ, στην πολιτική υποβάθμισης και κατάργησης των υπηρεσιών του νησιού.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΘΑΣΟΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝ/ΧΩΝ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝ/ΧΩΝ ΝΑΤ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΘΑΣΟΥ.”