Ο Μάρκος Σκορδάς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Μάρκος Σκορδάς συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τον Μάρκο να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

 

«Ονομάζομαι Σκορδάς Μάρκος. Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1997. Είμαι απόφοιτος του τμήματος “Physiques et Sports” – Sorbonne University και τελειόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

 

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Covid-19 είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω τη δική μου εταιρεία με την επωνυμία VENUSPRO MEDICAL. 

 

Μέσα σε 4 επιτυχημένα χρόνια προσπάθειας και αφοσίωσης η VENUSPRO MEDICAL έχει εξοπλίσει πάνω από 200 κέντρα αισθητικής–spa και ξενοδοχεία.

 

Επίσης, από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με την κολύμβηση και την υδατοσφαίριση. Μέχρι και σήμερα ανήκω στην ομάδα του ΝΟΘΑΚ και ως ομάδα έχουμε καταφέρει σπουδαίες διακρίσεις. 

 

Το νερό και η κολύμβηση είναι η μεγάλη μου αγάπη και τα τελευταία 6 χρόνια είμαι προπονητής στο τμήμα κολύμβησης της ομάδας τουΝΟΘΑΚ.

 

Αποδέχθηκα την πρόταση του Γιάννη Εριφυλλίδη να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος, γιατί πέρα από φίλος ο Γιάννης είναι ένας ικανός άνθρωπος με όραμα, όρεξη και μεγάλη αγάπη για την πόλη μας».

 

Πιστεύουμε ότι η μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό, ιδιαίτερα για την κολύμβηση και την υδατοσφαίριση, η εργατικότητα, ο ενθουσιασμός, το ομαδικό πνεύμα που έχει καλλιεργήσει μέσα από τη συμμετοχή του στη σπουδαία ομάδα του ΝΟΘΑΚ, η επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα σε τόσο νεαρή ηλικία και η μεγάλη αγάπη του για την πόλη μας καθιστούν τον Μάρκο Σκορδά πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των πρωτοποριακών προτάσεών μας για τον αθλητισμό, την πραγματοποίηση του σχεδίου μας για την αξιοποίηση του ανοιχτού κολυμβητηρίου, τη στήριξη της νεολαίας της περιοχής μας και ειδικότερα της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. 

 

Μάρκο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική

ομάδα μας.”