Ο Αναγνώστης-Εμμανουήλ Στεφάνου θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

 

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Αναγνώστης-Εμμανουήλ Στεφάνου συστρατεύεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τον Αναγνώστη-Εμμανουήλ να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

 

«Ονομάζομαι Αναγνώστης-Εμμανουήλ Στεφάνου. Γεννήθηκα στην Καβάλα το 2003 και μεγάλωσα στη συνοικία του Αγίου Λουκά. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο 1ο ΕΠΑΛ με την ειδικότητα του μηχανολόγου μηχανικού. Εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση Αμαξώματα Στεφάνου και Σία ΟΕ, όπου είμαι και μέτοχος.

 

Ασχολούμαι επαγγελματικά με την πυγμαχία εδώ και 10 χρόνια. Είμαι μέλος του συλλόγου «Μονομάχοι Καβάλας» και έχω συμμετάσχει και διακριθεί με διάφορα μετάλλια σε πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες».

 

Πιστεύουμε ότι το πάθος του για τον αθλητισμό, η σημαντική πορεία που έχει ήδη διαγράψει σε τόσο νεαρή ηλικία στο άθλημα της πυγμαχίας, η σεμνότητα, η εργατικότητα και η μεγάλη αγάπη του για την πόλη μας καθιστούν τον Αναγνώστη- Εμμανουήλ Στεφάνου πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των πρωτοποριακών προτάσεών μας για τον αθλητισμό, τη στήριξη της νεολαίας της περιοχής μας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Αναγνώστη- Εμμανουήλ, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.”