Η Απολλωνία (Πωλίνα) Κατσαβούνη θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Καβάλας με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

Η Απολλωνία (Πωλίνα) Κατσαβούνη συστρατεύεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε την Πωλίνα να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

 

«Ονομάζομαι Απολλωνία (Πωλίνα) Κατσαβούνη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα.

 

Από πολύ μικρή ηλικία, η ενασχόλησή μου με τη μουσική ήταν κάτι που με καθόρισε και με ακολούθησε! Το 2004, ακολουθώντας το όνειρό μου και έχοντας πάντα τη δίψα για τη μουσική, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη, όπου και έμεινα για 18 χρόνια. 

 

Είχα την τιμή να συνεργαστώ με τον Χάρρυ Κλυνν, τον Μανώλη Ρασούλη και τον Νίκο Δημητράτο, σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. 

 

Συνεργάστηκα, επίσης, ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης σε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ηρώδειο. 

 

Είχα την τιμή να ανοίξω συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου, του Γιώργου Νταλάρα και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

 

Είμαι μονογονέας ενός υπέροχου επτάχρονου παιδιού. Η μάχη μου – και εν τέλει νίκη μου – με τον καρκίνο του μαστού με έφεραν πίσω στην Καβάλα, τη γενέτειρά μου, αναζητώντας ποιότητα ζωής και όραμα για το μέλλον της πόλης μας».

 

Πιστεύουμε ότι το πάθος της για τη ζωή και τη μουσική, η μεγάλη εμπειρία που αποκόμισε από τη συναυλιακή της δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, η δυναμική προσωπικότητα, ο μαχητικός χαρακτήρας, το πηγαίο χιούμορ και η αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζει ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις καθιστούν την Πωλίνα Κατσαβούνη πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας τόσο για την επανεκκίνηση του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας – και ιδιαίτερα των δύο Φιλαρμονικών του Δήμου μας – όσο και για την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής – με έμφαση στη στήριξη των γυναικών του Δήμου μας απέναντι σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. 

 

Πωλίνα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.”