Το νέο τεχνικό πολυκατάστημα των αδελφών Πούλου εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα (έναντι Faro).

 

Πρόκειται για το νέο επιχειρηματικό βήμα της οικογένειας, το οποίο υπογράφουν τα τρία αδέλφια Φώτης, Ρέα και Αλέξης Πούλος. 

 

Στην τελετή εγκαινίων έγινε αναφορά και στον πατέρα τους, τον αείμνηστο Αθανάσιο Πούλο. 

 

Η επιχείρηση είναι εδώ και δεκαετίες το ποιοτικό σημείο αναφοράς και εγγύησης στα καύσιμα, τα λιπαντικά και τα ανταλλακτικά. 

 

Το ένα πρατήριο καυσίμων και κατάστημα λιπαντικών και ανταλλακτικών λειτουργεί στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της Καβάλας. 

 

Το δεύτερο πρατήριο λειτουργεί στον Αμυγδαλεώνα. Δίπλα σε αυτό αναπτύχθηκε το νέο, τεχνικό πολυκατάστημα. 

 

Η νέα δραστηριότητα βασίστηκε στις σταθερές εταιρικές αξίες της επιχείρησης: Συνέπεια απέναντι στους πελάτες και κοινωνική ευαισθησία. 

 

Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας βασίζεται στη γνώση των συνηθειών των πελατών και στην προσαρμογή της γκάμας και της οργάνωσης καταστημάτων στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

 

Η εταιρία επενδύει στην εκπαίδευση των πελατών της μέσα από διαδραστικά προγράμματα, όπως σεμινάρια και επιδείξεις προϊόντων. 

 

Συστήνει νέα προϊόντα και έξυπνες λύσεις για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη. 

 

Διαθέτει επώνυμα ποιοτικά προϊόντα, με εργαλεία, είδη κήπου και αναλώσιμα, απευθυνόμενη τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ιδιώτη. 

 

Παρέχει λύσεις εξοπλισμού, επισκευής, συντήρησης, ανακαίνισης. 

 

Σημειώνεται ότι εδώ και χρόνια λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 

 

Το ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop έχει ξεπεράσει την εμβέλεια του νομού Καβάλας, με πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα. 

 

Το φυσικό κατάστημα στον Αμυγδαλεώνα απαντά στην ανάγκη που είχαν τα τρία αδέλφια να παρέχουν επιτόπια εξυπηρέτηση, επίδειξη αλλά και εκπαίδευση για όσα προϊόντα διαθέτουν προς πώληση. 

 

Στην εκδήλωση εγκαινίων έδωσε το παρών πλήθος κόσμου, πελάτες και φίλοι της επιχείρησης καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. 

 

δείτε φωτογραφίες