Μήνυμα μάχης μέχρι το τελευταίο λεπτό με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ έστειλε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Καβάλα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 

Αν και η εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί στην κεντρική πλατεία λόγω της βροχόπτωσης που ξεκίνησε τη τελευταία στιγμή η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης.

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Χάρις Πηλίτση, υποψήφια βουλευτής Καβάλας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Νέστου, ο Χρήστος Ποτόλιας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Καβάλας, και η Βάσω Μπράτσου, υποψήφια βουλευτής Καβάλας του ΚΚΕ.

 

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ακόμα οι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας του ΚΚΕ, Γιάννης Γιαγκίδης, Θόδωρος Κοντογεωργίου, Τασία Τσώμου και Μιχάλης Διαμαντόπουλος παράλληλα και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Παγγαίου και ο Νίκος Χρυσάφης, επικεφαλής του του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Θάσου.

 

 

(Φωτογραφίες 902)