ΚΚΕ

Παράλληλα αφήνει αιχμές και προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας που δε συναίνεσε στην ακύρωση της συναυλίας.

Τη Δευτέρα (26/02) το ΚΚΕ θα έχει μία πολιτική εκδήλωση στην Καβάλα, με το βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Στολτίδη, να είναι ομιλητής.

Βουλευτές του ΚΚΕ έθεσαν ερωτήματα στη Βουλή, για το κατάστημα των ΕΛΤΑ Λιμεναρίων, αλλά και για άλλα καταστήματα ΕΛΤΑ της Θάσου που είτε έκλεισαν είτε υποβαθμίστηκαν.

O επί σειρά ετών επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ, Χρήστος Τρέλλης, έφυγε από τη ζωή, την Τετάρτη (17/01).

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε συνάντηση τη Δευτέρα (08/01), στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό, με την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας και το Σωματείο Υπαλλήλων και Εργατοτεχνιτών Βιομηχανίας Λιπασμάτων Καβάλας.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει τις ερωτήσεις που έθεσε στην κυβέρνηση για την επιστροφή των εργαζομένων που απολύθηκαν από τα πετρέλαια της Καβάλας, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει την εκταμίευση δανείου με κρατικές εγγυήσεις από την Energean.

Το Σάββατο (18/11) στις 18.00 το απόγευμα, στο καφενείο "Γκαζόζα" στην Καλλιράχη, θα γίνει μία εκδήλωση της ΚΝΕ, για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ένας ζεστός Νοέμβρης», που ετοίμασε η Οργάνωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.

Ένας ακόμα εργάτης προστίθεται στην ατέλειωτη λίστα των νεκρών της τάξης μας, σε ένα ακόμα εργοδοτικό έγκλημα, αυτή τη φορά στον κόμβο του Φαλήρου στην Καβάλα, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ Καβάλας.

«Στις 21 Μάη έγινε ένα βήμα, πάμε τώρα για τα επόμενα. Για να σηκώσουμε το κόμμα μας πιο ψηλά, για να σηκωθεί το μπόι του λαού μας πιο ψηλά», τόνισε μεταξύ άλλων η Λουίζα Ράζου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Καβάλα, τη Δευτέρα (19/06).

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ Καβάλας για μετάθεση της πολιτικής εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

Πολιτικές εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει σε Θάσο και Καβάλα το ΚΚΕ, από την Πέμπτη (15/06) έως και τη Δευτέρα (19/06).

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις για την Αλάνα στη Νέα Ηρακλείτσα εξέδωσε το ΚΚΕ Καβάλας αναφέροντας χαρακτηριστικά “η πρόσβαση του λαού της περιοχής αλλά και άλλων τουριστών και επισκεπτών καθίσταται πλέον αδύνατη. Θυσιάζεται στο «όραμα του μεγαλοεπενδυτή» (διάβαζε: κέρδη με το τσουβάλι…), που, αφού έβγαλε τον Α.Ο.Κ. στο … Champions League (διάβαζε: διάλυση…), τώρα ορέγεται και «Hamptons Greece» (διάβαζε: τρομάρα του!..)”

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ Θεόδωρος Κοντογεωργίου, το πρωί της Τετάρτης (17/05).

Σε δήλωση της η υποψήφια με το ΚΚΕ βουλευτής Καβάλας και μόνιμη κάτοικος Θάσου, Τασία Τσώμου αναφέρει χαρακτηριστικά “είναι συνεχής ο εμπαιγμός της κυβέρνησης και του ΟΠΕΚΕΠΕ από την καθυστέρηση της καταβολής της επιδότησης των νησιών του Αιγαίου για τη διατήρηση παραδοσιακών ελαιώνων.”

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ Μιχάλης Διαμαντόπουλος, το πρωί της Τρίτης (16/05).

Μήνυμα μάχης μέχρι το τελευταίο λεπτό με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ έστειλε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Καβάλα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ, Γιάννης Γιαγκίδης το πρωί της Δευτέρας (15/05).

Σε 82 ανέρχονται οι υποψήφιοι βουλευτές στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου. Από αυτούς ο ένας είναι πολιτικός αρχηγός...

Το ΚΚΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα και στην Ξάνθη.

Την Πέμπτη (16/03) στην απεργιακή συγκέντρωση στην Καβάλα βρέθηκε για λίγο και ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – παρουσίαση της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ του ψηφοδελτίου του Κόμματος, την Τετάρτη 22/2, στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης».

Το φθινόπωρο του 2022 άρχισε η λειτουργία των διοδίων της Νέας Καρβάλης. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που διαμένουν και μετακινούνται καθημερινά μεταξύ των νομών Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας επιφορτίζονται με μεγάλο κόστος διέλευσης.

Το διήμερο (22-23/02) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης θα επισκεφθεί περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Να μέτρα από την κυβέρνηση και την δημοτική αρχή ώστε να λυθεί το θέμα της στέγασης και διαβίωσης της οικογένειας μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη Θάσο ζητά το ΚΚΕ Θάσου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/01) στην αίθουσα “Νικόλαος Μάρτης” στην Π.Ε. Καβάλας το ΚΚΕ είχε πολιτική εκδήλωση. Κεντρικός ομιλητής βάσει προγράμματος θα ήταν ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, όμως λόγω της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης δεν επισκέφθηκε τελικά την Καβάλα.

Σελίδες