Η Καβάλα στοχεύει στο 5ο συνεχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.

 

Αυτοί είναι οι 9 Καβαλιώτες που θα παρευρεθούν στον Πανελλήνιο τελικό Microsoft Office Specialist, ανάμεσα στους καλύτερους χρήστες MicrosoftOffice στην Ελλάδα.

 

Γεωργία Μαρουσιάδου (Φοιτήτρια Πληροφορικής) & Ζωγραφιά Καντιφούδη(Φοιτήτρια Χημείας) ισοβάθμησαν στην 4η θέση το 2022 στον Πανελλήνιο τελικό του Word.

 

Προκρίθηκαν και φέτος στην ίδια εφαρμογή και είναι αποφασισμένες για κάτι πολύ καλύτερο.

 

Η Αλκμήνη Γαϊταντζή (Φοιτήτρια Πληροφορικής), Χάλκινη πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Excel το 2022, προκρίθηκε και φέτος στον τελικό με βαθμολογία 1000 και χρόνο μικρότερο από 20 λεπτά.

 

Στόχος της το χρυσό μετάλλιο.

 

Ο Νικόλαος Μπόσκος, από το Λύκειο Νέας Περάμου, ήταν το 2022 ανάμεσα στους 4 καλύτερους χρήστες στο Excel σε όλη την Ελλάδα.

 

Έχει εμπειρία δύο τελικών και φέτος θέλει να επιστρέψει με ένα μετάλλιο.

 

Ο Αναστάσιος Τσάλμας (Φοιτητής Πληροφορικής) κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist στην κατηγορία του Excel.

 

Ένας από τους καλύτερους μαθητές που έχουν περάσει ποτέ από την ExpertIN. Οι γνώσεις και η ταχύτητά του μπορούν να τον φέρουν στην υψηλότερη θέση.

 

4 συμμετοχές για την Καβάλα στον τελικό του PowerPoint.

 

O Χρήστος Κιοφτετζής (Φοιτητής Πληροφορικής), το νούμερο ένα στην Ευρώπη στο Excel το 2019, επιστρέφει σε άλλη εφαρμογή, αυτή την φορά στο PowerPoint.

 

H μεγάλη εμπειρία του Χρήστου από Πανελλήνιους τελικούς, καθώς επίσης και η εμπειρία του από τον Παγκόσμιο τελικό της Νέας Υόρκης τον καθιστούν ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης.

 

Η Κατερίνα Ζαχοπούλου μαθήτρια του 6 ου Γυμνασίου, φιναλίστ στο Πανελλήνιο τελικό του PowerPoint το 2022, προκρίθηκε και φέτος, στον ανταγωνιστικότερο τελικό PowerPoint που έχει γίνει έως τώρα.

 

Η Κατερίνα γνωρίζει ότι θα είναι από τους λίγους φιναλίστ με εμπειρία τελικού και θέλει αυτό να αποτελέσει το συγκριτικό της πλεονέκτημα.

 

Δήμητρα Χρόνη από το Λύκειο Κρηνίδων και Μαρία Γαβριηλίδου από το 6 ο Γυμνάσιο Καβάλας, δύο νέα ονόματα που συμπληρώνουν την σύνθεση της Καβαλιώτικης αποστολής.

 

Η Δήμητρα και η Μαρία δεν αποτελούν έκπληξη για τον καθηγητή τους. Τόσο η άριστη βαθμολογία τους στην προκριματική φάση, στην πρώτη επαφή τους με το εξεταστικό σύστημα την Microsoft Office Specialist, όσο και ο υπερβολικά χαμηλός τους χρόνος, υποδηλώνουν ότι η παρουσία τους στον τελικό δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

Ο Προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Microsoft Office Specialist ΑσλανίδηςΠαναγιώτης, προετοίμασε και τους 9 φιναλίστ της Καβάλας, μέσα από τα αγωνιστικά τμήματα της ExpertIN.

 

Στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς Microsoft Office Specialist, η Καβάλα έχει επιστρέψει τα τελευταία 4 χρόνια, με 4 χρυσά, 3 αργυρά και 5 χάλκιναμετάλλια.

 

Η σχολή πληροφορικής ExpertIN έχει τουλάχιστον 9 λόγους για να ελπίζει στο 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, που θα της δώσει το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο τελικό, που φέτος θα διεξαχθεί στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην καρδιά της Disney World.

 

Μαθητές της ExpertIN, εκπροσωπούν την χώρα μας τα τελευταία 4 χρόνια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

Οι επιδόσεις των Ελλήνων Πρωταθλητών είναι ανελλιπώς μέσα στις 10 κορυφαίες θέσεις του πλανήτη.

(δελτίο Τύπου)