γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Η 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Τετάρτη (29/03).

 

Ο ΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα και έμεινε στο -5 από τον Καμπανιακό που νίκησε τον Άρη Αβάτου. 

 

Στα πρώτα 20 λεπτά η αναμέτρηση δεν είχε ρυθμό, με τους παίκτες του ΑΟΚ να δυσκολεύονται σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια οι “Αργοναύτες” ανέβασαν ρυθμό και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο. Ένα σουτ του Μαγκαφίνη στο 30’ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα έσκασε στη γραμμή του τέρματος, χωρίς να φαίνεται εάν έχει περάσει τη γραμμή ή όχι. Ο Γερογιάννης είχε μία καλή στιγμή στο 33’, ενώ καλό σουτ έκανε ο Ιορδανίδης λίγο αργότερα. Στο 39’ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε σε τετ α τετ με τον Μπαρέττα να μην πλασάρει σωστά.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα ο Αγροτικός Αστέρας και ήταν αυτός που πίεσε. Ο Γαβαλίδης έκανε καλό σουτ στο 54’ με τον Σταθάκη να κάνει εξίσου ωραία απόκρουση. Στο 57’ όμως μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγροτικού Αστέρα o Σταθάκης απέκρουσε όμως η μπάλα έμεινε ζωντανή στην περιοχή και ο Τσολάκης από ευνοϊκή θέση σκόραρε κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια υπήρξαν κάποιες απειλητικές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με τον Ιορδανίδη να χάνει μεγάλη φάση στο 91’, με τους γηπεδούχους όμως να πηγαίνουν το παιχνίδι συνολικά στο δικό τους ρυθμό και να κρατούν τη νίκη.

 

Ο Νέστος Χρυσούπολης νίκησε με 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στο καβαλιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής, με γκολ από τους Ράνο στο 14’ με πέναλτι, και Οκάν στο 80’. Ο Κέλο ισοφάρισε στο 55’ για το Ορφάνι.

 

Ο Βύρωνας Καβάλας πήρε σπουδαία νίκη στο Βερούλειο επί του Πανδραμαϊκού με 2-0. Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Πτηνόπουλος στο 34’, που πλάσαρε σωστά μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας που δημιουργήθηκε μετά από κόρνερ του Βύρωνα. Στο 90+4 μετά από αντεπίθεση ο Πτηνόπουλος έκανε και το 2-0.

 

 

24η αγωνιστική - Αποτελέσματα

 

Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Καβάλα  1-0

 

Νέστος Χρυσούπολης - Μ.Α. Ορφανίου  2-1

 

Βύρωνας Καβάλας - Πανδραμαϊκός  2-0

 

Ορφέας Ξάνθης - Απόλλων Παραλιμνίου  1-1

 

Αλεξανδρούπολη - Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας  0-1

 

Δόξα Δράμας - Θερμαϊκός Θέρμης  0-0

 

Καμπανιακός - Άρης Αβάτου  2-0

 

Ρεπό: Πανθρακικός

 

 

 

Βαθμολογία

 

Καμπανιακός  49

 

ΑΟ Καβάλα  44*

 

Ποσειδώνας Μηχανιώνας  40*

 

Απόλλων Παραλιμνίου  39* 

 

Πανθρακικός  38*

 

Δόξα Δράμας  34*

 

Νέστος Χρυσούπολης  33*

 

Βύρωνας Καβάλας  30

 

Πανδραμαϊκός  30*

 

Ορφέας Ξάνθης  30

 

Άρης Αβάτου  29*

 

Θερμαϊκός Θέρμης  29

 

Αγροτικός Αστέρας  23

 

Π.Ο. Αλεξανδρούπολης  12

 

Μ.Α. Ορφανίου  2*

 

*έχουν κάνει και τα δύο ρεπό τους στη σεζόν