Βύρωνας Καβάλας

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Βύρωνα Καβάλας που “έντυσε” στα ασπρόμαυρα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του δραμινού ποδοσφαίρου, τον 17χρονο (γεν.12-12-2005) Γρηγόρη Δημητριάδη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Φίλιππους Δοξάτου.

Το μεγαλύτερο μέρος της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (18/01).

Η 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι εμβόλιμη και θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/01). Όλες οι αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 15:00.

Το Σάββατο (14/01) άρχισε η 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Το σαββατοκύριακο (14-15/01) θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν το Σάββατο στις 15:00, εκτός από το Μ.Α. Ορφανίου-Απόλλων Παραλιμνίου που θα γίνει την Κυριακή στις 15:00.

Στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Βύρωνα Καβάλας και Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Η 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (08/01). 

Στις 2 Ιανουαρίου διεξήχθη το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν οι ομάδες της ΑΕΚ Καβάλας και του Βύρωνα Καβάλας στο Βερούλειο στάδιο.

Από το Βύρωνα Καβάλας αποτελούν παρελθόν οι ποδοσφαιριστές Ευθύμης Χατζόπουλος και Γιώργος Μαυρογιάννης.

Μετά την ανακοίνωση του Ηρακλή Καβάλας, που ανέφερε πως η ΑΕΚ Καβάλας άσκησε βέτο για να μην συμμετάσχει ο Ηρακλής σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Βερούλειο στάδιο, η ΑΕΚ Καβάλας και ο πρόεδρος της, ο κ. Αθανάσιος Πέτκας απαντούν με νέα ανακοίνωση.

Στις 2 Ιανουαρίου θα διοργανωθεί στο Βερούλειο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Η γενική γραμματέας του Ηρακλή Καβάλας Κυριακή Δασκαλούδη εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι ομάδες της ΑΕΚ Καβάλας και του Βύρωνα, άσκησαν βέτο έτσι ώστε να μην συμμετάσχει ο Ηρακλής στη φιλανθρωπική δράση, παρότι αρχικά είχε συμφωνηθεί να συμμετάσχει.

Η 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ήταν εμβόλιμη και διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (21/12).

Η 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/12).

Στην αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Βύρωνα και Π.Ο. Αλεξανδρούπολης, είχαμε μία δυνατή σύγκρουση δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας του Έβρου σε διεκδίκηση της μπάλας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους στο κεφάλι και την ανάγκη μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με ασθενοφόρο, για να γίνουν ράμματα στο κεφάλι τους.

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Βύρωνας Καβάλας νίκησε με 3-0 τον Π.Ο. Αλεξανδρούπολης. 

Την Κυριακή (11/12) διεξήχθη η 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Την Κυριακή (4/12) διεξήχθη η 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η 4η εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (30/11). 

Σελίδες