Για τις διεργασίες που γίνονται και τα πιθανά σενάρια συνεργασίας μεταξύ των τριών υποψηφίων δημάρχων που προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ μίλησε στον kavalaNews 102,8 ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

 

«Η συνάντηση της περασμένης Παρασκευής έγινε έστω και καθυστερημένα είχε καλό αποτέλεσμα συμφωνήσαμε ότι ο κατακερματισμός αυτός δεν κάνει καλό σε κανέναν μας ενώ αποτρέπει και κόσμο της ΝΔ που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να βρεθεί λύση και ο χώρος μας να κατεβεί ενωμένος», είπε ο κ. Κλειτσιώτης.  

 

Όπως τόνισε, η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΕΠ Καβάλας της ΝΔ, Μπάμπη Δράκου.

 

«Ο κ. Δράκος αγωνιά για τη διεκδίκηση του Δήμου και ποιος θα ηγηθεί. Ο διάλογος πάντα αποφέρει αποτελέσματα και θα ξαναβρεθούμε είναι σίγουρο».

 

Ερωτηθείς για τη διενέργεια δημοσκόπησης για την καταγραφή της δημοτικότητας του κάθε υποψηφίου τόνισε:

 

«Το είπα και στη συνάντηση αν με τον διάλογο δεν καταλήξουμε κάπου και δεν βρούμε την κοινή συνισταμένη τότε συμφώνησα να πάμε και σε μια δημοσκόπηση. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο δημοκρατικό και θα φέρει και αποτέλεσμα. Θα πάρουμε μια αξιόπιστη δημοσκοπική εταιρεία».

 

 

Είπε ότι είναι υπέρ του διαλόγου και της συνεννόησης. «Δέχομαι τον διάλογο. Τι νόημα έχει; Αυτή τη στιγμή 7, 8 υποψηφίους δημάρχους. Από τους 220 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θέλει ο κάθε συνδυασμός τότε όλοι δημότες θα είναι υποψήφιοι. Τα άτομα που βρεθήκαμε σε πρώτη φάση με πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ είμαστε καθαρά από το χώρο της ΝΔ. Ο διάλογος πάντα φέρει θετικά αποτελέσματα σε περίπτωση που ο κ. Χρυσανίδης συνεχίσει να έχει επιφυλάξεις θα συνεχίσουμε το διάλογο με την κ. Ιωσηφίδου», είπε τέλος ο κ. Κλειτσιώτης.