Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου και του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας πρόκειται να πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 24 έως Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στην Κύπρο και από Σάββατο 29 Απριλίου έως Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην Καβάλα.

 

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας:

 

Μια έκθεση φωτογραφίας και ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τη συμμετοχή μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο ομάδων.

 

Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τίτλο «Φωτοδός Λευκωσία - Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας», θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023 και ώρα 19:30, στον εκθεσιακό χώρο της Φωτοδού, Ξάνθης Ξενιέρου 37, Άγιος Αντώνιος 1015 Λευκωσία.

 

Από τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας στην έκθεση συμμετέχουν οι: Δημήτρης Κισσουδάκης, Κωνσταντίνα Τσιρογιάννη, Λιουντμίλα Σαϊτανίδη, Μυρτώ Κωνσταντινίδου, Ηλίας Κουμουλίδης, Αναστάσιος Μαρκουλίδης, Παντελής Ευθυμιάδης, Θάνος Τσουκαλάς, Σώτη Τυρολόγου, Λία Τσορλίνη, Μαρία Παλαβούροβα, Χρήστος Ζαπώνης, Μαρία Καροφυλλίδου, Μαρία Ψωμαδάκη, Δώρα Γεωργακούδη, Χριστίνα Μπέζα, Δημοσθένης Βαρδαβούλιας, Δημήτριος Αθανασιάδης, Δημήτρης Ντήμος, Nikolia Schickl και από τη Φωτοδό: Γιαννάκης Βάκης, Βαρνάβας Βαρνάβα, Ιωάννης Γέρου, Μιχάλης Γεωργιάδης, Δώρος Δημητρίου, Μιχάλης Θεοχαρίδης, Αλέξανδρος Κόρμπιτζ, Μάριος Νικολάου, Anastasia Potekhina, Βασίλης Χρυσάνθου.

 

Χορηγός της έκθεσης και του λευκώματος που την συνοδεύει, είναι οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υφυπουργείου Πολιτισμού Κύπρου.

 

Η έκθεση στην Κύπρο θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 και θα είναι ανοικτή Δευτέρα με Παρασκευή από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

 

Στην Καβάλα θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο, από το Σάββατο 29/4 έως την Κυριακή 14/05 με συνδιοργανωτή την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας.