Έκθεση φωτογραφίας

Tο Σάββατο 30 Μαρτίου, o Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, θα παρουσιάσει τη φωτογραφική εργασία του Αλέξανδρου Ζαφειρίδη με τίτλο “So Much Love” η οποία αποτελείται από αναλογικές και ψηφιακές φωτογραφίες που έγιναν από το 2017 μέχρι το 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και ο δημιουργικός χώρος Nekubi θα φιλοξενήσουν στην Καβάλα την έκθεση φωτογραφίας του “Photometria International Photography Festival”, με τίτλο “Emerging Roots”. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 20:00.

Ο δημιουργικός χώρος nekubi σε συνεργασία με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας θα φιλοξενούν την ομαδική θεματική έκθεση φωτογραφίας της ομάδας - πλατφόρμας THE PROVINCES "Επαρχίες στο Βορρά".

Έκθεση του φωτογραφικού έργου του Γιάννη Μανωλή, με τίτλο “The Hunter, The Woman & The Hut” θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 19:00.

Το Aparto Bistro Cafe θα φιλοξενήσει την Έκθεση Φωτογραφίας, του διεθνούς φήμης φωτογράφου Γιώργου Μυτιληνού.

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Παναγίας Θάσου "ο ΒΑΚΧΟΣ" διοργάνωσε την υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με την ονομασία «Φωτογραφική Βόλτα Παναγίας».

Έκθεση φωτογραφίας των νέων μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου. 

Έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου.

Πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Photometria Festival, με τίτλο “Looking for the Light”.

Την φωτογραφική έκθεση του Photometria Awards 2022, “Looking for theLight”, πρόκειται να φιλοξενήσει η Καβάλα για ένα μήνα

Μια έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου.

Την Τρίτη (07/02) άνοιξε η έκθεση φωτογραφίας "Το πολύχρωμο πρόσωπο της Καβάλας“ από το γραφείο διεθνών σχέσεων του δήμου Νυρεμβέργης σε συνεργασία με τον σύλλογο αδελφοποίησης Καβάλας Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ”. Στην έκθεση βλέπουμε φωτογραφίες από την παλιά πόλη της Καβάλας, αλλά και τον ποταμό Νέστο και τη Θάσο.

Η έκθεση «ΣΕΡΑΓΕΒΟ, η πολιορκία» του γνωστού φωτορεπόρτερ Δημήτρη Μεσσίνη, βετεράνου του Associated Press, που εγκαινιάζεται στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 στη Δράμα

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει το Kavala Photo Week 2022, μια εβδομάδα εκδηλώσεων αφιερωμένων στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία.

Έκθεση φωτογραφίας των μελών της Ομάδας Φωτογραφίας "Δέκα" από τις 9 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης.

Η έκθεση, φιλοξενείται στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης. Άνοιξε το πρωί της Τρίτης 12/7 και θα λειτουργεί μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Οι δύο Καβαλιώτες Σώτη Τυρολόγου και Τάσος Ζωίδης συμμετέχουν στον παλαιότερο θεσμό φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Η έκθεση “Άθως Τα Χρώματα της Πίστης”, του Καβαλιώτη Στράτου Καλαφάτη, μετά από δύο χρόνια καραντίνας παρουσιάζεται πανηγυρικά και στο σύνολό της με 140 έργα στις Διεθνείς Φωτογραφικές συναντήσεις “Φιλιππούπολη 2021”.

Ο Δήμος Θάσου, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, φιλοξενεί την 16η έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο “ΕΥΖΩΝΕΣ / Οι φύλακες των αφανώ

O  διαγωνισμός φωτογραφίας της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. με τίτλο Θάσος, φως και χρώματα», περνά στην ιστορία. Πρόκειται για τον 1ο  Διαγωνισμό  Φωτογραφίας με τη συγκεκριμένη θεματική που αφορά το νησί της Θάσου, για τον οποίο ήδη σχεδιάζεται η αναπτυξιακή του συνέχεια και προώθηση του για την επόμενη χρονιά

Έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Ελευθερούπολης από την Πέμπτη 27 έως την Κυριακή 30 Ιουνίου στην υπόγεια διάβαση του Δημοτικού Κήπου στην Ελευθερούπολη.

Εγκαινιάζεται στις 7:00 το απόγευμα της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου η διακρατική έκθεση φωτογραφίας Ελλάδας Σερβίας που θα λειτουργήσει στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας. 

Η ομάδα «Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης», με την υποστήριξη του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Ιστορίες του δρόμου – Θεσσαλονίκη 1916 – στα βήματα του Πιγκασού»

Μεγάλη ομαδική έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιήσει η Φωτογραφική Ομάδα Δράμας “Ε.ΦΟΔ.ΟΣ” με τίτλο  ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ  στην αίθουσα τέχνης   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  από 24 Οκτωβρίου- 1 Νοεμβρίου 2015