Δεν θα σε βάλω σε κάποιο σχήμα εγώ. Θα είμαι εδώ για να σου δίνω συμβουλές», σημείωσε πως του είπε.

 

Στην άγνωστη σχέση του με τον Νίκο Κουρκούλη αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Πέτρος Ιακωβίδης και αποκάλυψε ότι είναι θείος του. Όπως είπε, τον έφερε από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο του έκανε ξεκάθαρο από την αρχή πως δεν σκοπεύει να μεσολαβήσει για να τον βάλει σε κάποιο σχήμα.

 

«Μετά από πολλά μαγαζιά της επαρχίας, πηγαίνω στο Ρόδον της Θεσσαλονίκης, όπου και πάλι τραγουδούσαμε έξι μέρες την εβδομάδα. Ήμουν δεκαοκτώ χρόνων. Ο Νίκος με βοήθησε πάρα πολύ, υπήρξε υποστηρικτής μου. 

 

Μου το έκανε ξεκάθαρο από την αρχή. Μου είπε: “Δεν θα σε βάλω σε κάποιο σχήμα εγώ. Θα είμαι εδώ για να σου δίνω συμβουλές. Γιατί θέλω, όταν συμβεί κάτι με το όνομά σου, να λένε πως το πέτυχε ο Πέτρος και όχι ο ανιψιός του Κουρκούλη ή οποιοσδήποτε άλλος”. Τρία χρόνια λοιπόν Θεσσαλονίκη, δύο χρόνια σε κάποιες άλλες πόλεις και μετά Αθήνα» είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

 

«Τότε ο Νίκος τραγουδούσε στο Fix με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Κώστα Καραφώτη. 

 

Μου τηλεφωνεί και μου λέει: “Νομίζω ότι τώρα ήρθε η ώρα να κατέβεις Αθήνα”. Κι έτσι έγινε. Και κάπου στα είκοσι έξι μου, ένας καλός μου φίλος που δουλεύαμε μαζί στη Βέροια, ο Σπύρος Ποταμόπουλος, μου πρότεινε να συνεργαστούμε, εκείνος ως παραγωγός κι εγώ ως καλλιτέχνης. 

 

Έτσι έκανα τον πρώτο μου δίσκο και έγινα πια δισκογραφημένος καλλιτέχνης και πορευόμαστε μαζί» κατέληξε.

 

πηγή: parapolitika.gr