Εκδήλωση πραγματοποίησε ενόψει της παγκόσμιας ημέρας των γυναικών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολη – Καλαμίτσα, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023.

 

Ο σύλλογος κάνει δώρο σε όλες τις γυναίκες με αφορμή την ημέρα αυτή, ένα μάθημα Ζούμπα – Πιλάτες  Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα, 19:00 στογυμναστήριο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

 

Αναλυτικά, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Κηπούπολη – Καλαμίτσα:

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή γυναικών η Εκδήλωση του Συλλόγου για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών.

 

Καφές, εδέσματα, όμορφα λουλούδια και πολλές εκπλήξεις τα οποία επιμελήθηκαν οι γυναίκες του Συλλόγου καθώς και αναφορές γύρω από την ιστορία της Παγκόσμιας ημέρας των Γυναικών περιλάμβανε η εκδήλωση μας.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κ.Μάκη, ιδιοκτήτη του Καφέ Πλάτων, όπως και της κ. Σταυρούλα Χρυσοπούλου  υπεύθυνη του Κοινωνικού Ινστιτούτου Ενεργών Πολιτών Ελλάδας για την παρουσία της.

 

Ευχόμαστε σε όλες τις γυναίκες Χρόνια Πολλά και κάνουμε ένα επιπλέον δώρο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ένα ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΖΟΥΜΠΑ-ΠΙΛΑΤΕΣ για αυτή τη Παρασκευή στις 19:00 στο γυμναστήριο του 18ο Δημοτικού Σχολείου για όλες τις γυναίκες με τη δασκάλα μας Σούζι Νεστορίδου.