Την Τετάρτη (22/02) έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ομάδων του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ.

 

Σχετική ανακοίνωση της Δημωφέλειας αναφέρει τα εξής:

 

Με την παρουσία των ομάδων που συμμετέχουν στην επιτυχημένη διοργάνωση του Δήμου Καβάλας και της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», η οποία έχει αποκτήσει μεγάλη αποδοχή, γι’ ακόμη μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2023, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΄΄ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ΄΄, που φέτος διανύει τον έκτο χρόνο παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

 

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Παιδείας της Επιχείρησης, Αλέξης Βρεττός, αφού καλωσόρισε τα μέλη και τους υπευθύνους των ομάδων, την οργανωτική και τεχνική επιτροπή καθώς τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, όσο και παλιούς και νέους συναδέλφους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα καθ’όλη τη διάρκεια της επιτυχούς πορείας της διοργάνωσης.

 

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ευχήθηκε σε όλους υγεία, καθώς είναι γνωστό ότι τα περιστατικά σοβαρών τραυματισμών δεν είναι λίγα στην διοργάνωση.

 

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καβάλας θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, όχι μόνο λόγω του πλήθους των συμμετοχών, αλλά και λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων, τόσο σε αθλητικές επιδόσεις, όσο και στην ευγενή άμιλλα που επιδεικνύουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Το φλουρί έτυχε η ομάδα των Αστυνομικών, ενώ στους συμμετέχοντες δόθηκαν και ατομικά πιτάκια, με τον κ. Δημήτρη Δεδουλάρη, από την ομάδα των Μηχανικών, να έχει την τύχη με το μέρος του, λαμβάνοντας ένα συμβολικό δώρο από τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».”