Ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα της Καβάλας από το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος».

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου:

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το τέλος των δωρεάν στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα!! Όλα κύλησαν ομαλά και κυρίως με καμία απώλεια, γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό τιμ ιατρών, με τεράστια εμπειρία και γνώσεις!!

 

Συνολικά λοιπόν στειρώθηκαν 113 ζώα εκ των οποίων 79 ήταν αδέσποτες γατούλες, (66 θηλυκές και 14 αρσενικές) και 34 αδέσποτοι σκύλοι, (26 θηλυκά και 8 αρσενικά) και είμαστε πολύ περήφανες για μία ακόμα φορά για τον αριθμό αυτό και κυρίως για τη συμβολή μας στη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων στο δήμο μας.

 

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που έπιασε και μετέφερε όλα αυτά τα αδέσποτα ζωάκια στο κτηνιατρείο  και για τη φιλοξενία που τους παρείχαν για τουλάχιστον 24 ώρες ώσπου να διαπιστωθεί ότι ήταν έτοιμα για την επανένταξη τους.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές μας, Παναγιώτη, τον Δημήτρη,(ταξιδιαρα ψυχη)  τον Κώστα Γιτίσογλου που  εκτος την βοηθεια του την ωρα των στειρωσεων ,έτρεξε  κι ένα απόγευμα μετά τις στειρώσεις και έπιασε ένα αδέσποτο για να το μεταφέρει την άλλη μέρα το συνεργείο του Δήμου σε μας και να στειρωθεί, τον Ηλία πρόεδρο του φιλοζωικού Αδεσποτάκια Καβάλας, τον Μίλτο, τον κ. Ουρανό και τα μέλη μας για την αμείωτη και ακατάπαυστη βοήθεια όλες αυτές τις μέρες. Τον αγαπημένο μας γιατρό Μιχονίδη Θωμά για την παραχώρηση του κτηνιατρείου του και την επίσης σημαντική βοήθεια του μαζί με τη συνεργάτιδα του Σοφία, το Δήμο Καβάλας, την κ. Ζωή Κοντού πρόεδρο στην Ελλάδα της υπέροχης οργάνωσης Vets In Action και τέλος τους καταπληκτικούς αυτούς γιατρούς που δε σήκωσαν κεφάλι όλες αυτές τις μέρες πετυχαίνοντας για μία ακόμα φορά ένα αξιοθαύμαστο έργο!

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΈΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΓΙΑΤΊ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΠΙΤΕΛΟΎΜΕ ΈΡΓΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟ!