Ο Mark Rayfield ο διευθυντής της περιοχής εκμετάλλευσης του Πρίνου αποχωρεί από τη θέση του για προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους, δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

 

Σχετική ανακοίνωση της Energean αναφέρει τα εξής:

 

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διευθυντής της Περιοχής Εκμετάλλευσης του Πρίνου (Prinos Asset Manager), ο Mark Rayfield αποχαιρετά την Energean για προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους.

 

Ο Mark Rayfield συνέβαλε καθοριστικά στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του Πρίνου και η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, Country Manager και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά:

 

«Η συνεργασία με τον Mark ήταν μια πραγματική εμπειρία για όλους μας, ειδικά σε μια συγκυρία από τις κρισιμότερες στην ιστορία του Πρίνου. Η εμπειρία του, το ήθος του και ο επαγγελματισμός του αποτέλεσαν για όλους μας έναν πολύτιμο οδηγό στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και προχωρούμε για τον εκσυγχρονισμό του Πρίνου. 

 

Όλοι μας στην Energean του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πορείας του, ελπίζοντας ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».”