Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει για την ολοκλήρωση της σχολής προπονητών UEFA D.

 

Ανακοίνωση ΕΠΣΚ:

 

“Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σχολή προπονητών UEFA D από το τμήμα Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΕΠΟ και την ΕΠΣ Καβάλας, μετά και τη διεξαγωγή του πρακτικού σκέλους της σχολής που πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο Καβάλας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.

 

Το παρών έδωσαν πολλοί εκ των σαράντα τεσσάρων (44)

προπονητών που είχαν συμμετάσχει και στο θεωρητικό σκέλος της σχολής και είχαν δικαίωμα συμμετοχής και στο πρακτικό σκέλος. Υπό τις οδηγίες και υποδείξεις των εκπαιδευτών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ.κ. Σίσκου και Βασάλου, που βρέθηκαν στην πόλη της Καβάλας, οι υποψήφιοι προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών εκπαιδεύτηκαν σε δράσεις και ασκήσεις που αφορούν τμήματα υποδομής.

 

Στο Ενωσιακό γήπεδο Καβάλας βρέθηκαν για τις ανάγκες της σχολής και μικροί ποδοσφαιριστές από τέσσερις ομάδες υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας. Πρόκειται για την Α.Ε.Κ., το ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, τον ΑΕΤΟ ΟΦΡΥΝΙΟΥ και τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.

 

Η ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί την ΕΠΟ και το αρμόδιο τμήμα αυτής για τη συνεργασία και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την ικανότητα της στη διοργάνωση σημαντικών δράσεων και εκδηλώσεων του ποδοσφαίρου.”