Σύνδεσμος Προπονητών Καβάλας

Μετά τη γενική συνέλευση που έγινε τη Δευτέρα (11/03), ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας, ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Νίκος Καραμπετάκης εξελέγη και πάλι πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου της Καβάλας, μετά τη γενική συνέλευση των μελών, η οποία έγινε τη Δευτέρα (11/03).

Γενική συνέλευση και εκλογές θα γίνουν στις 11 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣ Καβάλας, για τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου της Καβάλας.

Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας δια μέσου της Εκτελεστικής Επιτροπής εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Σε άριστο κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των μελών πραγματοποιήθηκαν εχθές Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 στην αίθουσα «ΛΥΔΙΑ» του Ξενοδοχείου «LUCY» οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας για την εκλογή της Εκτ

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας στην συνεδρίαση της 25ης Σεπτεμβρίου 2019, αποφάσισε ομόφωνα την δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου. 

 

Η εκτελεστική επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας εύχεται καλή επιτυχία στους νέους προπονητές μέλη του Συνδέσμου μας, κ. Τίτη Γεώργιο και κ. Παππά Χαρίλαο για την ανάληψη των καθηκόντων τους στις μικτές ομάδες της Ένωσής μας.