Μετά τα συνεχόμενα sold out στην Αθήνα «ο Συνεργός» του Γιώργου Χριστοδούλου έρχεται να φιλοξενηθεί στο Δηπεθε Καβάλας για τρεις μοναδικές παραστάσεις.

 

"Ο Συνεργός" στο θέατρο ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ

 

Παρασκευή 27.1 -21:00

Σάββατο 28.1 -21:00

Κυριακή 29.1 -20:00

 

Ε Ι Σ Ι Τ Η Ρ Ι Α

 

Καθημερινά από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 11.00 – 14.00 & 18.00 – 20.00 στο Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566.

 

Και στο Viva.gr

 

"Ο Αποστόλης ζει ήρεμα τη ζωή του μαζί με τη γυναίκα του στο χωριό, όταν ένα βράδυ ο αγαπημένος του ξάδερφος θα του ομολογήσει πως σκότωσε την κοπέλα του, ζητώντας του να τον βοηθήσει να κρύψει το πτώμα. Οικογένεια, φιλία, αγάπη, έρωτας, έννοιες που σε μια στιγμή διαστρεβλώνονται, σε ένα γαϊτανάκι καταστροφής, ψεμάτων και ενοχών πίσω από τις κλειστές πόρτες της ελληνικής επαρχίας, με ήρωες ανθρώπους της διπλανής πόρτας."

 

Στις αρχές του 2000 μια νεαρή κοπέλα από την Βέροια εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Λίγο αργότερα θα αποκαλυφθεί ότι θύτης δεν ήταν άλλος από το σύντροφο της που με τη βοήθεια του ξαδέρφου του κατάφερε να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Αυτή η πραγματική ιστορία, ενός από τα πιο γνωστά εγκλήματα που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία, αποτέλεσε την έμπνευση για τη συγγραφή και το ανέβασμα ενός νέου θεατρικού έργου, με μια διαφορά όμως: Το έργο αυτό δεν επικεντρώνεται στο θύτη, ούτε στο θύμα. Σε μια εποχή που τα όρια του καλού και του κακού διερευνώνται εκ νέου, ο Γιώργος Χριστοδούλου, στην τρίτη του προσωπική σκηνοθεσία, μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης, προσπαθούν να κατανοήσουν το πώς ένας άνθρωπος, μια ολόκληρη κοινωνία, γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη συνεργός.

 

Συντελεστές Παράστασης

 

Σκηνοθεσία – κείμενο: Γιώργος Χριστοδούλου

Συμμετοχή στα Βίντεο-Τραγούδι: Αθηνά Σακαλή

Φωτισμοί: Ναυσικά Χριστοδουλάκου

Σκηνικά – Κοστούμια: Αλέξανδρος Γαρνάβος, Τζίνα Ηλιοπούλου

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Κοντογεώργης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μαρία Προϊστάκη, Φανή Παναγιωτίδου

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 14€, Μειωμένο 12€ (μαθητικό,

φοιτητικό, κάρτα ανεργίας, ΑΜΕΑ)

 

Παραγωγή BETELGEUSE ΑΜΚΕ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.