Δωρεάν εντατικό τριήμερο επιχειρηματικότητας διοργανώνει στην Καβάλα το VentureGarden, το πρόγραμμα  εκπαίδευσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών που υλοποιείται από το Anatolia School of Business του ACT (American College of Thessaloniki) στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI).

 

Η εκδήλωση του  GreenHouse φιλοξενείται από το Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Ο σκοπός του GreenHouse, ως «θερμοκηπίου ιδεών», είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επιχειρηματική σκέψη και δράση, να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις ιδέες τους, και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.

 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου η κάθε ιδέα θα εξεταστεί σε βάθος και θα ετοιμαστεί μία τελική παρουσίαση (pitch). Οι συμμετέχοντες με τις καλύτερες ιδέες θα μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως (distance learning) το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του VentureGarden.

 

Η ομάδα του VentureGarden θα μεταφέρει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από το έργο που έχει κάνει σε περισσότερες από 140 επιχειρηματικές ιδέες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, επιχειρηματίες θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τη δική τους οπτική.

 

Το τριήμερο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και σε εκείνους που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα. Η συμμετοχή μπορεί να είναι είτε ατομική είτε ομαδική. Στο GreenHouse και το VentureGarden συμμετέχουν επιχειρηματίες κάθε ηλικίας με ιδέες από ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.

 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και για αυτό θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή ομάδας προϋποθέτει ότι κάθε μέλος της θα υποβάλλει ξεχωριστά δήλωση συμμετοχής.

 

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται online στο link www.venturegarden.gr/el/greenhouse και θα γίνονται δεκτές μέχρι 11/11/2015.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 2310 398 347 (10π.μ. – 4μ.μ.)