Με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Καβάλας συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

 

Μαζί με κλιμάκιο της ΝΕ Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε ενημερωτικές συναντήσεις με το Σωματείο Εργαζομένων και την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας.

 

Σε δηλώσεις της η κ. Αυγέρη τόνισε:

 

«Λίγο πριν από τη συνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου, που από το νέο χρόνο επαναφέρει τον εργολάβο, συναντηθήκαμε με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του νοσοκομείου. Ξαναζούν τον εφιάλτη από τον οποίο τις έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε κυβέρνηση.

 

Διώχνοντας τους εργολάβους από τα νοσοκομεία, οι οποίοι θα κοστίζουν πολύ περισσότερα χρήματα στο δημόσιο προϋπολογισμό και θα απασχολούν τις εργαζόμενες με μισθούς πείνας( 350-400 ευρώ) σε συνθήκες γαλέρας! Αυτά γίνονταν μέχρι το 2015!

 

Αν δεν φύγει το συντομότερο δυνατόν αυτή η κυβέρνηση-εκτροφείο αρπαχτικών του δημόσιου χρήματος, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

 

Καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και επιστροφή του λαού στην εξουσία, η μόνη λύση για να σταματήσει το πλιάτσικο,  η ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και των δημοσίων νοσοκομείων».