Το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας καταγγέλλει την Διοίκηση του εργατικού κέντρου Καβάλας και τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Καβάλας κο Μακρογιάννη. Η Διοίκηση του  εργατικού κέντρου Καβάλας αρνείται να παραχωρήσει μέσω του προέδρου του την αίθουσα μέσα στο εργατικό  για να πραγματοποιήσει την Γενική του Συνέλευση την Κυριακή 18/10 με την αιτιολογία ότι σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης παραχωρούν αίθουσες στα σωματεία μια φορά τον χρόνο για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

 

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΥΚ κος Μακρογιάννης  έμαθε καλά το μάθημα του από τον  «ΔΑΣΚΑΛΟ» του Παναγιώτη Τιάκα και εξελίσσεται σε καλό μαθητή, αφού συνεχίζει το έργο του, ώστε να αποκλείει, ένα ενεργό σωματείο με πλούσια δράση, ένα σωματείο που ανήκει στην δύναμη του ΕΥΚ, ένα σωματείο όπου οι συνάδελφοι του κλάδου, στήριξαν δυναμικά στις τελευταίες εκλογές, ένα σωματείο που είναι από τα πιο μαζικά στην Καβάλα, που είναι καθημερινά μέσα στους χώρους δουλειάς, παλεύοντας με τους συναδέλφους ενάντια σε κάθε εργοδοτικό συμφέρον εις βάρος στις πλάτες των εργαζομένων, δίνει καθημερινά την μάχη με τις απολύσεις, με τις πιέσεις και την εργοδοσία.

 

Το σωματείο παρ΄ όλες τις αρνητικές εξελίξεις, σε σχέση με την Διοίκηση του ΕΥΚ, επιμένει ότι ο χώρος του ΕΥΚ δεν είναι το «τσιφλίκι» καμιάς Διοίκησης και αυτών που την εκπροσωπούν. Με βάση και τις εξελίξεις που είναι ραγδαίες για τα εργασιακά, το ασφαλιστικό κ.α και όπου το ΕΥΚ δεν πήρε καμία θέση, καλούμε τους συναδέλφους στην γενική συνέλευση την Κυριακή 18/10  και ώρα 11πμ στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

15/10/2015