ρεπορτάζ 

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Τις νέες φανέλες του για την σεζόν 2022-2023 παρουσίασε ο ΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (3/11).

 

Η ομάδα της Καβάλας ξεκινά σε λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, και παρουσίασε σε μία πολύ ωραία εκδήλωση στο No18 Downtown Coffee Bar τις νέες εμφανίσεις της.

 

Στην εκδήλωση φυσικά ήταν ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, η διοίκηση, οι χορηγοί του σωματείου και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας οι “Γαλάζιοι Αργοναύτες” και η “Λέσχη φιλάθλων Καβάλας”. 

 

Επίσης καλεσμένοι στην παρουσίαση ήταν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της Καβάλας όπως οι Βουλευτές Καβάλας οι κ. Πασχαλίδης και Λαζαρίδης. Ο πρώην Υπουργός και πρώην Αντιπρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Καλαντζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Χρήστος Γάκης, και αντιδήμαρχοι του Δήμου Καβάλας όπως οι κ. Μουμτσάκης, Βακιρτζής και Προμούσας.

 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις όπου είναι σε χρώματα, κυανόλευκο, κίτρινο και κόκκινο για τον τερματοφύλακα.

 

Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Γιάννης Καζαντζίδης δήλωσε:

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βρίσκεται σήμερα εδώ, είναι μία πολύ ωραία εκδήλωση, επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Καβάλας, από τον Δήμαρχο, και όλο το φίλαθλο κόσμο για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για εμάς.

 

Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, θα προσπαθήσουμε να το ανταποδώσουμε διπλά, και να ζήσουμε μαζί πολύ όμορφες στιγμές.