Ο Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος χαρακτηρίζεται και φημίζεται για τις πολλαπλές ιδιότητες τις οποίες καλείται καθημερινά να φέρει εις πέρας, είναι ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν τη δικιά τους πρόταση για το μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

 

Γεννημένος στο Duisburg της Γερμανίας και μεγαλωμένος στη Δράμα, με έντονη ενασχόληση με τον χώρο της μουσικής, καθώς από τα 7 του χρόνια έμαθε μόνος του να παίζει πολλά μουσικά όργανα.

 

Ο Νίκος Αντωνιάδης ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική εδώ και μια 20ετία, έχοντας στο ενεργητικό του μια σειρά από επιτυχημένα singles, διακρίσεις, συμμετοχές και διεύθυνση πολλών μουσικών – και όχι μόνο  – παραγωγών, το δικό του μουσικό studio στο οποίο δημιουργεί για τον εαυτό του αλλά και για άλλους καλλιτέχνες που τον εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος, έχοντας διανύσει μια μεγάλη περίοδο στο χώρο της μουσικής από πολλούς διαφορετικούς ρόλους, καταθέτει μαζί με την δισκογραφική του εταιρία, Just Do It Producrion, την δικιά του πρόταση στην ΕΡΤ! 

 

Το τραγούδι το οποίο κατέθεσε, είναι ένα Rock – House κομμάτι, του οποίου ο στίχος είναι βιωματικός και θέλει να περάσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα για θέματα που μαστίζουν τη κοινωνία.

 

Λίγα Λόγια για τον Νίκο Αντωνιάδη…

 

Στα πρώτα χρόνια της εφηβείας του μπήκε και το ραδιόφωνο στην ζωή του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας. Παραμένει ενεργός ραδιοφωνικός παραγωγός έως και σήμερα έχοντας δημιουργήσει μάλιστα τον δικό του Ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό, τον JdiRadio.com.

 

Παράλληλα με το ραδιόφωνο έπαιζε και ως Dj σε διάφορα Club και Bar και με αυτήν την ευκαιρία ξεκίνησε να δημιουργεί τις πρώτες διασκευές τραγουδιών γνωστών καλλιτεχνών. Κάπου εκεί στα 16 του έκανε και την πρώτη του ενορχήστρωση σε ένα Instrumental  το οποίο δειγμάτησε  και πούλησε σε έναν Ιρλανδό σκηνοθέτη ταινιών μικρού μήκους που γνώρισε στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

 

Έτσι λοιπόν έγραφε συνέχεα μουσικές και περίμενε το φεστιβάλ για να δίνει τις μουσικές του στους σκηνοθέτες  ενώ παράλληλα έγραφε και για διάφορους τραγουδιστές από διάφορα ήδη μουσικής έως και σήμερα. Επίσης έγραψε και ενορχήστρωσε μουσικές και για ντοκιμαντέρ του εξωτερικού αλλά και για μια  Ελληνικής ταινίας μικρού μήκους, η οποία πήρε σημαντική θέση σε διαγωνισμό της Ελλάδας.

 

Στις αρχές του 2010 κυκλοφόρησε σε ραδιόφωνο και ιντερνέτ τα πρώτα του δύο τραγούδια ‘’Ίσως και αύριο ‘’ & ‘’ Ρυθμός’’ σε στίχους και μουσική του ιδίου.  Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του ‘Ελληνο-Αγγλόφωνο ντουέτο με την φιλική συμμετοχή της Ίνας Λαζοπούλου με τίτλο ‘’I feel Safe’’ σε στίχους και μουσική πάλι του ιδίου. Τον Φεβρουαρίου του 2012 κυκλοφόρησε άλλο ένα ντουέτο αυτήν την φορά με τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο με τίτλο ‘’Άγνωστη Θάλλασα’’ σε στίχους Vicky Bek και μουσική του ιδίου.

 

Τον Δεκέμβριο του 2012 ο Νίκος Αντωνιάδης υπογράφει και μπαίνει στο δυναμικό της Fm-Records, για να  κυκλοφορήσει ένα δυνατό Pop-Rock τραγούδι που θα αφήσει εποχή, μιας και ο ρυθμός η μουσική οι στίχοι με συνδυασμό την Rock φωνή του σε παρασύρουν και σε κάνουν να ταξιδέψεις μαζί του.

 

Το 2017 ιδρύει την δική του δισκογραφική εταιρία και εταιρία παραγωγής εικόνας και ήχου στην Θεσσαλονίκη, την Just Do It Production, έχοντας έναν και μόνο σκοπό, αυτόν του να βοηθάει νέους καλλιτέχνες να μπούνε στην μουσική βιομηχανία και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

πηγή: ogaegreece.com