Μία ακόμα διάκριση για την Καβαλιώτικη εταιρεία Lioncode. Η εταιρεία πληροφορικής με αφετηρία τη Χρυσούπολη κατάφερε να αποσπάσει το Χρυσό Βραβείο στα IMPACT BITE Awards, τα κορυφαία βραβεία πληροφορικής στην Ελλάδα, στην κατηγορία Οργανισμοί Δημόσιου Τομέα, κατακτώντας μία μικρή κορυφή και αποδεικνύοντας την συνεχή εξέλιξη της.

 

Ανάμεσα σε περισσότερες από 350 συμμετοχές κορυφαίων εταιρειών πληροφορικής (45% αύξηση από πέρυσι που είχε ήδη καταγραφεί ρεκόρ συμμετοχών), η Lioncode κέρδισε το μοναδικό Χρυσό βραβείο στην κατηγορία της.

 

Χρυσοί νικητές ήταν οι μεγάλοι όμιλοι όπως η Eurobank, Cosmote, Intrakat, OΠΑΠ στον τομέα τους για έργα πληροφορικής και ανάμεσα τους η Lioncodeμε το αναγνωρισμένο της έργο prosvasis.dypa.gov.gr που αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα με τόσο έντονο κοινωνικό αποτύπωμα αφού καλύπτει τις απαιτήσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με τα σύγχρονα παγκόσμια πρότυπα προσβασιμότητας.

 

Ο ιδρυτής της Lioncode Χρήστος Παπαδάκης σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

 

«Το συναίσθημα μοναδικό και ευχαριστώ ιδιαίτερα όλη την ομάδα μας και τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά.

 

Δέσμευση μας αποτελεί η συνέχιση της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για τους πελάτες μας».

 

Για το έργο της Lioncode έχουν μιλήσει ο διοικητής της Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, o Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης παρουσία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δ. Μιχαηλίδου, του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Σ. Κυμπουρόπουλου, καθώς και του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Προέδρου του Ευρωπαϊκού Forum Ατόμων με Αναπηρία Ι. Βαρδακαστάνη και του Προέδρου της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και Τακτικού Εκπροσώπου της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, Ε. Αυγουλά.