Μπήκε ο θεμέλιος λίθος για την κατασκευή της μονάδας εμφιάλωσης του φημισμένου νερού του Παράδεισου του Δήμου Νέστου.

 

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε η έναρξη των τεχνικών υπηρεσιών του έργου το οποίο πήρε σάρκα και οστά μετά από 14 χρόνια προσπαθειών για τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

 

«Μια νέα επιχειρηματική επένδυση ξεκινάει, για την αξιοποίηση των νερών του Παραδείσου ....μετά από χρόνια και επιμονή, ο θεμέλιος λίθος για την εμφιάλωση του φημισμένου νερού στέριωσε...καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους επενδυτές και καλούς φίλους, Απόστολος Πετρίδης, Ηλίας Τριανταφύλλου, Στέλιος Πιπερακης...τέτοιες επενδύσεις έχει ανάγκη ο τόπος μας...» έγραψε σχετικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας.

 

Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση που υλοποιείται από την τοπική εταιρεία ΕΔΕΜ ΑΒΕΕ μετά τη συμφωνία που υπογράφηκε στις 26 Μαρτίου του 2019 με τη ΔΕΥΑ Νέστου.

 

Η εταιρεία που συστάθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό θα αναλάβει το έργο κατασκευής της μονάδας εμφιάλωσης νερού και τη διάθεσή του στο κοινό.

 

 

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. και ο Δήμος Νέστου θα έχουν, επίσης, σημαντικά οφέλη, αφού η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. από το εμφιαλωτήριο, θα έχει ετησίως 100.000 ευρώ καθαρά κέρδη και καθόλου έξοδα!

 

Το έργο είναι της τάξης των 4 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.