Δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο το οποίο δείχνει έναν 68χρονο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου να κακοποιεί τον σκύλο του.

 

Ο 68χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στο Μελισσοκομείο μετά από καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης ότι κακοποιεί έναν δεσποζόμενο σκύλο ιδιοκτησίας του.

 

Η καταγγελία ανέφερε ότι ο 68χρονος κακοποίησε τον σκύλο στην αυλή του σπιτιού του, χτυπώντας τον απανωτά με ένα ξύλινο μπαστούνι. Ο σκύλος, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν δεμένος και δε μπορούσε να αποφύγει τα χτυπήματα.

 

Το σκυλί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, είναι σοκαρισμένο και φέρει αιματώματα στην περιοχή του ενός ματιού.

 

Στο βίντεο ακούγεται το σκυλί να σφαδάζει από τον πόνο, κάθε φορά που ο 68χρονος το χτυπάει με όλη του τη δύναμη. Εκείνος ακούγεται δε να του φωνάζει "φάτο" πιθανότατα προσπαθώντας να αναγκάσει το σκύλο να φάει τροφή που δεν ήθελε ή να τον τιμωρήσει για ζημιές που έκανε στον κήπο του σπιτιού. Στο σημείο της κακοποίησης φαίνεται ότι σπεύδουν από ένα σημείο και μετά τρεις γυναίκες που σταματούν την κακοποίηση του σκύλου. 

 

Η πολιτική ιδιότητα του 68χρονου ο οποίος έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή των Πιερέων με την παράταξη της πλειοψηφίας του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη, στάθηκε αφορμή για να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στο περιστατικό.

 

Το βίντεο παρακάτω αποτελεί μέρος της δικογραφίας, αφού αρχικώς κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καβάλας από μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας "Αίσωπος".

 

Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχει και δεύτερο βίντεο που απεικονίζει παρόμοιες πράξεις από το ίδιο άτομο.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ