Το σήκωσε και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και στέφθηκε Πρωταθλήτρια στα διπλά του Ευρωπαϊκού τουρνουά τένις της Tennis Europe,  "Koufalia Cup2022 U16" κάνοντας το δύο στα δύο.

 

Ο λόγος για την Καβαλιώτισσα αθλήτρια αντισφαίρισης, μέλος της Εθνικής Ελλάδος U14 και αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team", Ελένη Χατζηαβραάμ.

 

Η Ελένη συνεργάστηκε άψογα στα διπλά αυτή τη φορά με την Τσακίρη Ειρήνη του ΟΑ Λέσβου.

 

Τα κορίτσια μετά από έναν πολύ δύσκολο και αμφίρροπο τελικό όπου είχε έντονο το Ελληνικό χρώμα αφού και τα δύο ζευγάρια ήταν Ελληνίδες επιβλήθηκαν των μεγαλύτερων σε ηλικία αντιπάλων τους με  7-5, 6-4 κατακτώντας έτσι για 2η συνεχόμενη φορά ένα Ευρωπαϊκό τουρνουά μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας από αυτή που ανήκει και κατακτώντας έτσι τον 7ο τίτλο της.

 

Στους 16 σταμάτησε η πορεία της στα μονά από τα 64 κορίτσια του ταμπλό του ίδιου τουρνουά χάνοντας την είσοδο της στην 8άδα στις λεπτομέρειες.

 

Επόμενος στόχος της Καβαλιώτισσας πρωταθλήτριας μια ανάλογη πορεία σε μονά και διπλά πάλι σε μεγαλύτερη ηλικιακη κατηγορία από αυτή που ανήκει στο Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις U16 που θα πραγματοποιηθεί στην Αριδαία Πέλλας σε λίγες μέρες.

 

(δελτίο Τύπου)