Ασταμάτητοι οι Καβαλιώτες πρωταθλητές αντισφαίρισης του Α.Ο.Α Παρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team".

 

Ο Νικόλας και η Ελένη Χατζηαβραάμ βρίσκονται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση και αναδείχτηκαν πρωταθλητές στο Ευρωπαϊκό τουρνουά της Tennis Europe "Kilkis Cup 2022 u16" για αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς.

 

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής Νικόλας Χατζηαβραάμ ο οποίος έφτασε να διεκδικεί δύο (2) τίτλους σε μονά και διπλά κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής στα μονά κερδίζοντας στον τελικό τον Βούλγαρο No3 του ταμπλό Naydenoν Yoan με σκορ 6-2 6-2 κατακτώντας συνάμα τον 1ο του Ευρωπαϊκό τίτλο στα μονά (έχει έναν (1) ακόμη στα διπλά)  και να καταλάβει τη 2η θέση και στα διπλά.

 

Η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ στέφθηκε Πρωταθλήτρια στα διπλά στο ίδιο τουρνουά παίζοντας στη μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία από αυτή που ανήκει και έφτασε στους καλύτερους οκτώ του τουρνουά στα μονά.

 

Αυτός είναι ο έκτος Ευρωπαϊκός τίτλος στα διπλά για τη νεαρή πρωταθλήτρια που έχει άλλους πέντε στην ίδια χρονιά!

 

Επόμενος στόχος των νεαρών πρωταθλητών μας το Ευρωπαϊκό τουρνουά της tennis europe U16 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης όπου θα αναμετρηθούν πάνω από 200 αθλητές από όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα ευελπιστώντας σε μια ανάλογη πορεία.

 

(δελτίο Τύπου)