Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λειτουργία του 10ου Θερινού Σχολείου Τέχνης που διοργανώνει ο πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων " Το Κάστρο".

 

Παιδιά και μεγάλοι συνεργάστηκαν, έπαιξαν, δημιούργησαν και σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο, μουσικό event, κουκλοθέατρο.

 

Έπαιξαν σκάκι, γνώρισαν την Ρομποτική, ήρθαν σ' επαφή με την γλυπτική και την φωτογραφία. Ταξίδεψαν στον κόσμο της Αστροφυσικής και της αστροπαρατήρησης. Έπαιξαν παραδοσιακά παιχνίδια καθώς και παιχνίδια λόγου και έκφρασης. Έζησαν την " Ζωντανή βιβλιοθήκη".

 

Έσβησαν τα κεράκια της τούρτας των 10 χρόνων θερινό σχολείο τέχνης.

 

Σαν διοργανωτές και σαν συμμετέχοντες ευχαριστούμε τον εκπαιδευτικό Κωνσταντίνο Βλαστάρη - συντονιστή και ψυχή της δράσης.

 

Ευχαριστούμε τον  Κώστα Λόβουλο  και Άγγελο Ζαγοριανό  που για 10η συνεχή χρονιά ενισχύουν την λειτουργία του Θερινού Σχολείου Τέχνης ( και οχι μόνο).

 

Ευχαριστούμε τον Ιορδάνη Καλαιτζίδη  και Σαραντίδη Σταύρο, την Αρετή Βάμβουρα , την Χρύσα Τζουμάνη, Μπίσμπα Θωμά, Γιάννη Σφαλήρα, Χρυσάφη Κώστα, Εποιμενίδη Κώστα,  Χρύσα Πετρουλάκη.

 

Ευχαριστούμε τέλος τα παιδιά που συμμετείχαν και τους γονείς για την άψογη συνεργασία.!!

 

Το ελπιδοφόρο μήνυμα του 10ου Θερινού Σχολείου Τέχνης είναι η συμμετοχή των " μαθητών" των πρώτων θερινών σχολείων σε θέση " εκπαιδευτών" φέτος.

 

Αρετή Βάμβουρα, Πετρουλάκη Χρύσα , Βλαστάρης Νίκος, Χρυσάφης Κώστας στα αντίστοιχα εργαστήρια:  Ζωντανή βιβλιοθήκη, Ημερολόγιο καταστρώματος, εκπαιδευτική Ρομποτική και σκάκι.

 

Αυτή είναι η αμοιβή μας και ταυτόχρονα η παρακαταθήκη μας στο μονοπάτι της εθελοντικής προσφοράς.

 

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε.

 

Το Δ. Σ

Λαμπρινίδης Λάμπρος, Στρατηγέντας Στέλιος, Καρδαμελίτη Φραγκίδου Αγγελική, Καρτάλη Γιώτα, Τσώμου Αναστασία.